Puiu Diaconescu: Uşa partidului a fost ferecată

Fostul vicepreşedinte al PNL Gorj, Puiu Diaconescu, crede că preşedintele Dan Vîlceanu îl consideră pe primarul Marcel Romanescu o ameninţare. Diaconescu spune că după alegerile europarlamentare de anul viitor ar putea urma schimbări atât la conducerea centrală a PNL, cât şi la şefia organizaţiei Gorj.

Fostul vicepreşedinte al PNL Gorj, Puiu Diaconescu, susţine că uşa partidului a fost ferecată în ultimii ani de către persoane care s-au temut că vin oameni competenţi să le ia locul. „Unii pe care îi are Vîlceanu în jurul lui zic numai: să trăiţi, aveţi o scamă. Le e frică la unii care cred că dacă deschizi poarta vin alţii mai competenţi. Eu, ca fost coleg şi ca om care a muncit acolo, chiar dacă nu recunoaşteţi, îmi fac datoria să vă spun că greşiţi”, a spus Puiu Diaconescu la Acces TV.

Diaconescu a spus că Dan Vîlceanu îl consideră pe Marcel Romanescu o ameninţare. Întrebat dacă Vîlceanu urmăreşte eliminarea lui Romanescu din partid, Diaconescu a avut următorul răspuns: „Dânsul spune că nu, dar faptul că le permite celor apropiaţi unele ieşiri în decor, înseamnă că da”. Puiu Diaconescu a spus că un consilier local a fost îndemnat să voteze împotriva unui proiect al lui Romanescu.

Puiu Diaconescu a fost un apropiat al lui Dan Vîlceanu pe care îl atacă acum, chiar dacă aparent criticile se îndreaptă către Biroul Politic. Diaconescu crede că, după alegerile europarlamentare, s-ar putea să asistăm la o schimbare de lider la nivelul judeţului Gorj: „Probabil şi sus, după europarlamentare, vom avea alt conducător şi nu este exclus ca Marcel Romanescu să fie noul lider al PNL Gorj. Nu este exclus, am spus”.

Puiu Diaconescu a spus la aceeaşi emisiune că în ultimele luni nu l-a sunat nimeni din partid, să îl întrebe dacă vrea să se întoarcă. „Cu excepţia lui Gheorghe Grivei, nimeni nu m-a contactat de la PNL, să mă întrebe dacă mai vin înapoi. PSD şi alte partide m-au sunat, m-au curtat. Am spus că nu doresc, că nu-mi aduce niciun folos politica, să mă ancorez acum”, a explicat Diaconescu.

Vizualizări: 1,309

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: