Punct de vedere al administratorului judiciar de la Pandurii

”Subscrisa CONSULTING COMPANY IPURL, administrator judiciar al debitoarei Club Sportiv Pandurii – Lignitul Tg-Jiu, dosar nr. 4036/95/2016, aflat pe rolul Tribunalului Gorj, luând act de publicarea articolului ”Primăria a făcut gardul iar noi casa” in data de 16.02.2021, Secțiunea SPORT, la care se anexează si o poză cu fila 1 dintr-o presupusă adresă /punct de vedere al practicianului in insolvență CONSULTING COMPANY IPURL, in dosarul cu nr. 314/95/2021, ce urmează sa se judece de instanța competentă, comunicăm următoarele:

1. Nu recunoaștem adresa in cauză (fără număr, doar fila 1), aceasta nu a fost comunicată la dosarul in cauză.

2. Administratorul special al debitoarei ne-a adus la cunoștință (prin e-mail a transmis doar fila 1 din cererea de chemare in judecată) că a formulat o acțiune privind valabilitatea contractului de comodat.

3. Ne rezervăm dreptul de a furniza informații in dosarul in cauză numai la solicitarea instanței, dacă este cazul, apreciind că este total nedeontologic si neprofesional a se publica presupuse adrese cu antetul practicianului in insolvență, aducându-se, grave prejudicii de imagine atât nouă cât si profesiei.

4. Se cunoaște războiul mediatic între debitor prin administratorul special, unii creditori si asociații clubului (inclusiv Primăria Tg-Jiu) cu publicația Pandurul si nu dorim să fie folosit administratorul judiciar CONSULTING COMPANY IPURL in acest fel, fără acceptul nostru, cu presupuse înscrisuri care nu există.

5. Apreciem că prin sugerarea unor opinii, manipularea unor informații din înscrisuri nereale, care nu există la dosarul in cauză, viciază inclusiv actul de justiție, aduce prejudicii administratorului judiciar si generează suspiciuni privind informațiile comunicate de publicația PANDURUL. ”

Vizualizări: 1,558

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: