Pune lămpi cu led pe toate ulițele din comună

Autorităţile locale din Fărcăşeşti, județul Gorj, vor să facă economie în ceea ce priveşte iluminatul public din comună. După ce pe şoselele principale din localitate au fost montate lămpi pe led şi consumul a scăzut considerabil, acum a venit şi rândul uliţelor din sate.

Autorităţile locale din comuna Fărcăşeşti au primt la rectificarea din această toamnă aproximativ 500.000 de lei. Din aceşti bani o parte au fost cheltuiți pentru buna funcţionare a primăriei şi din restul banilor se vor achiţiona câteva sute de lămpi pe led pentru uliţele din Fărcăşeşti.

"O să achiziţionăm 370 de lămpi pe led pe care o să le montăm pe uliţele satelor. Valoarea totală a investiţiei se ridică la aproximativ 150.000 de lei. Pe principală avem deja lămpi pe led şi consumul a scăzut. S-a văzut asta la facturi. Toată comuna este luminată, dar pe uliţe avem lămpi normale", a declarat primarul din Fărcăşeşti, Constantin Drăgoescu.

Autorităţile locale spun că iluminatul public este programat să se aprindă după lăsarea serii şi se opreşte dimineaţa în jurul orei 5 pentru a face economie.

Vizualizări: 3,546

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: