Două ştranduri noi vor fi amenajate în Târgu Jiu

Târgu Jiul va avea chiar în zona centrală două noi bazine de înot, unul  acoperit şi unul în aer liber. Un proiect de două milioane de euro, derulat de Compania  Naţională de Investiţii, vizează un bazin didactic acoperit, iar autorităţile locale vor investi într-un nou ştrand descoperit care va fi amplasat tot în incinta Complexului Sportiv Municipal.

Demersurile autorităţilor locale de a construi un nou ştrand pe amplasamentul vechiului bazin de înot din Complexul Sportiv Municipal se apropie de final şi vizează două proiecte de acest gen.

Primarul Marcel Romanescu a precizat că seria de proiecte care fac parte din cadrul Complexului Sportiv Municipal din centrul oraşului se va finaliza cu  construirea unui bazin acoperit şi a unui ştrand în  aer liber: „În curând vom închide seria de proiecte din Complexul Sportiv Municipal. Suntem pe lista Companiei Naţionale de Investiţii cu proiectul de două milioane de euro pentru acel bazin didactic acoperit, iar lângă bazinul didactic avem în proiect încă un ştrand, vechiul ştrand al stadionului pe care îl vom realiza din bugetul local anul viitor. La momentul în care se vor finaliza lucrările vom avea trei terenuri de fotbal, terenul principal şi două terenuri de antrenament, avem deja acolo o sală a sporturilor care poate fi folosită pentru tot felul de competiţii, dar şi bazinul acoperit şi ştrandul care vor fi date în folosinţă în acest mare complex sportiv pe care îl avem în zona centrală a oraşului”.

Deocamdată aceste două proiecte nu au fost demarate, în cazul bazinului acoperit documentaţia fiind deja la CNI. În ceea ce priveşte vechiul ştrand,  acesta a fost preluat de la clubul sportiv Pandurii  Târgu Jiu de către municipalitate în anul 2017 cu intenţia de a-l moderniza.

Vizualizări: 2,972

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: