Dispensar modern în comuna Arcani

Vești bune pentru localnicii din comuna gorjeană Arcani, care vor avea un dispensar uman modern. Autoritățile au obținut peste un milion de lei pentru construirea unui dispensar ce va avea toate dotările necesare.

În prezent, clădirea este în șantier. Acesta va fi gata în primăvara anului viitor. „Finanțarea este de 1,2 milioane de lei. Obții finanțarea în funcție de numărul de locuitori. Lucrăm la exterior. Mai trebuie instalat parchetul sanitar în interior. Am început procedura de achiziție pentru dotări. Mai avem de montat punctul termic și să zicem că dispensarul, dacă vine finanțarea, în două, trei luni să fie finalizat”, a transmis primarul din Arcani, Aristică Coiculescu.

În cadrul noului dispensar din Arcani vor funcționa trei cabinete, a mai spus edilul Coiculescu: „Include două cabinete de medicină de familie, un cabinet stomatologic. Va fi dotat cu grupuri sociale pentru persoane cu dizabilități, duș pentru medici, vestiare, spații de depozitare, de sterilizare pentru că trebuie îndeplinite anumite condiții”.

Vizualizări: 639

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: