Puși să jure pe Biblie. Cârciumaru: Regret!

Social-democrații regretă că l-au adus în partid pe fostul liberal Vasile Moșoiu. Scandalul este cât casa în organizația PSD de la Drăguțești, unde mai mulți consilieri locali au fost puși să jure cu mâna pe Biblie că au votat cu Gheorghe Butan, candidatul social-democraților. Și acolo, dar și în alte localități, unde alianța dintre PSD și ALDE nu mai funcționează, vor fi noi ședințe și analize, iar trădătorii vor fi aspru sancționați.

E clar, la Drăguțești, alianța PSD și ALDE nu funcționează. Acest lucru este clar, dar s-ar putea lăsa cu pedepse. Deja, zilele lui Vasile Moșoiu în tabăra social-democrată sunt numărate. Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, regretă că l-a cooptat pe fostul liberal în echipa sa. „Am avut o întâlnire cu cei cinci consilieri PSD din Drăguțești. Am încercat să le explic că fac parte dintr-o alianță cu ALDE, iar alianța trebuie să funcționeze că vreau eu sau nu vreau eu, ori că au ei orgolii acolo. Ei trebuie să susțină proiectele primarului ALDE. Nu am fost de acord cu atitudinea domnului Moșoiu. Întrunirea risca să se transforme într-un circ. Dumnealui punea doi consilieri să jure pe Biblie. Consilierii voiau să jure și domnul Moșoiu pe Biblie. Nu sunt de acord cu această atitudine. Lucrurile trebuie tratate cu maturitate, pentru că nu suntem copii. Eu știu că atât eu, cât și cei care am luat hotărârea de a-l coopta pe domnul Moșoiu în rândurile organizației PSD regretăm ce am făcut”, a declarat Florin Cârciumaru.

Probleme și în alte localități

Alianța între cele două partide pare să scârțâie și în alte localități. După Drăguțești și Motru, a apărut și orașul Tismana. Nici în Consiliul Local de acolo, lucrurile nu sunt deloc clare. „Vom continua discuțiile și la Motru. Acolo sunt probleme din partea celor de la ALDE. Vom purta discuții cu șeful ALDE. Sunt probleme cu funcționarea alianței și la Tismana. Acolo nu s-a găsit un om pentru ocuparea funcției de viceprimar. În această vară, vom face în așa fel încât alianța să funcționeze peste tot”, a mai explicat Cârciumaru.

Vizualizări: 842

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: