Puștiul amendat de oamenii legii, acuzat și de tentativă de omor

Un adolescent de 16 ani din Târgu Jiu a fost pus pe scandal în noaptea de marți spre miercuri. Mai întâi a fost amendat pentru scandal de polițiștii locali, pentru că făcea gălăgie cu niște prieteni cu care consuma alcool. Apoi a înjunghiat un tânăr de 24 de ani, în care a băgat cuțitul de patru ori. Agresorul a fost reținut 24 de ore.

Un tânăr de 24 ani a fost înjunghiat miercuri în Târgu Jiu. "Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că un tânăr de 16 ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Târgu Jiu, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui tânăr, de 24 de ani, din Târgu Jiu, după care a plecat de la fața locului", arată IPJ Gorj.

În urma căutărilor efectuate de poliţişti, tânărul de 16 ani a fost identificat pe raza municipiului, fiind condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. Tânărul rănit a fost condus la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la infracțiunea de omor. Tânărul înjunghiat încercase doar să îi convingă pe tineri să nu mai facă atâta gălăgie.

Interesant este că localnicii de pe Aleea Nicolae Titulescu au sesizat Poliția locală în noaptea respectivă. „La fața locului, polițiștii locali au legitimat șase persoane cu vârste cuprinse între 16 și 43 ani, cu domiciliul în municipiul Târgu-Jiu, care consumau băuturi alcoolice în locuri publice și tulburau, fără drept, liniştea locuitorilor prin producerea de zgomote și prin strigăte. Persoanele în cauză au fost sancționate contravențional”, se precizează într-un comunicat de presă al Poliției Locale Târgu-Jiu.

Vizualizări: 2,668

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: