Rada, depistat cu un suflu la inimă

Jucătorii de la Pandurii au fost ieri plecaţi la Craiova unde au efectuat vizita medicală. La examenele medicale s-au prezentat un număr de 29 de fotbalişti deşi, antrenorul Liviu Ciobotariu precizase că doar 26 dintre aceştia se află pe lista sa. Pe lângă cei 20 de jucători din lot, au efectuat testele specifice pentru obţinerea vizei medicale şi cei şase tineri cooptaţi în lot de la echipa mare dar şi cei trei jucători care se pregătesc cu Pandurii dar nu mai intră în vederea antrenorului Liviu Ciobotariu.

Panduri s-au trezit ieri devreme pentru a pleca la ora 7:00 la Craiova unde au avut programate testele medicale obişnuite la ‚început de an. Lotul deplasat a numărat  29 de jucători, pe lângă cei 26 aflaţi pe lista lui Liviu Ciobotariu prezentându-se şi cei trei fotbalişti care se pregătesc cu Pandurii dar nu mai intră în vederea antrenorului pentru retur. Pentru că situaţia lor nu a fost încă definitivată cu conducerea clubului, cei trei jucători s-au prezentat la programul echipei şi au efectuat vizita medicală, antrenorul Liviu Ciobotariu explicând că nu poate deocamdată să-i scoată din programul echipei pentru că sunt sub contract cu Pandurii: „Am luat decizia de a-i trimite şi pe Stancu, Arrieta şi Basara la vizita medicală pentru că ei sunt încă jucători sub contract cu Pandurii şi până nu îşi clarifică situaţia cu preşedintele ei trebuie să fie în programul echipei”. De la vizita medicală a lipsit un singur jucător din lot acesta având probleme obiective. Mugurel Dedu nu a putut efectua vizita medicală pentru că deocamdată nu are voie să facă efort, el fiind nerefăcut după operaţia de la umăr. „Dedu va merge mâine la medicul care l-a operat pentru a vedea cum va face recuperarea şi nu este încă apt pentru efort”, a precizat antrenorul Ciobotariu care îl aşteaptă pe jucător la Târgu Jiu pentru a-şi relua pregătirea după cantonamentul de la Rânca.

Jucătorii care au trecut ieri de vizita medicală au fost Stanca, Mingote, Livshit, Basara, Arrieta, Stancu, Popete, Ghindeanu, Rusu, Martinovic, Chibulcutean, Cardoso, Nalaţi, Grecu, Hidişan, Tremonti, Păcurar, Murgan, Lazic, Kamara, Raskovic, Stromajer, Tilincă, Vlăduţi, Avrămescu, Pleaşcă, Tătaru şi Diaconu, doar Rada având o problemă cu un suflu la inimă el urmând să repete vizita medicală. „A fost un examen clinic general, s-a verificat starea de sănătate, a fost un examen ortopedic,  dezvoltarea fizică unde s-au făcut măsurătorile obişnuite şi proba de efort fizic. Mai urmează examenul de laborator unde se fac analizele”, a explicat medicul echipei gorjene Ion Şerban care a precizat că nu e nimic grav în cazul lui Rada dar va trebui să repete examenul la o altă dată.

Vizualizări: 93

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: