Rada, pregătit să plece

Era văzut ca o mare speranţă, dar acum îşi face bagajele să plece de la Pandurii! Fostul internaţional de tineret Ionuţ Rada nu mai are loc sub comanda lui Grigoraş şi îşi caută echipă la care sa meargă împrumut. Rada nu e singurul care pleacă în aceasta iarna.

În afara lui Matulevicius care e dorit în liga a doua din Germania, pandurii pregătesc despărţirea de o serie de jucători tineri. Printre aceştia, Tătaru, Rada, Ignea, Avramescu sau Lupu care nu au prins minute în acest tur.

Era văzut ca noul Chiricheş

Rada a jucat titular în returul sezonului trecut şi s-a achitat bine de sarcini. După sosirea lui Mamele însă, Rada nu a mai prins echipa. Fostul internaţional de tineret nu e mulţumit de anul care stă să se încheie. „N-a fost un an foarte bun pentru mine. Echipa a avut un tur de campionat foarte bun, o clasare foarte bună pe un loc meritat. Am practicat un joc frumos. Eu aştept de la mine mult mai multe, acum să vedem, totul depinde de mine. Nu sunt mulţumit de ce am realizat în ultimele 3 luni, dar asta e, ăsta e fotbalul. Aştept o şansă de la Petre Grigoraş, cred că toţi o aşteptăm. O să urmeze totuşi o perioadă de transferuri, vedem după vacanţă ce se va întâmpla...”, spune Rada care ştie însă că aşteptarea e în zadar şi are bagajele deja făcute. „Iau în calcul şi o plecare, cred că în proporţie foarte mare asta se va şi întâmpla. Nimic nu e sigur dar cred că aşa se va întâmpla. Nu am contacte cu nimeni, absolut nimeni, vom vedea ce se va întâmpla, o să fiu anunţat probabil şi decizia finală o s-o iau eu. Aşa e mai bine pentru mine, trebuie să joc”, concluzionează fundaşul de 23 de ani care e unul din favoriţii şefului Condescu. Acesta îl vedea pe Rada drept înlocuitorul de drept al lui Chiricheş la Pandurii.

0 – meciuri a prins Rada în acest tur, doar în 8 rânduri reuşind să stea pe banca de rezerve

Vizualizări: 189

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: