Rădoi a decis ce face cu „exilații” de la Universitatea Craiova

Antrenorul Mirel Rădoi a cedat presiunilor făcute de conducătorii echipei în privința jucătorilor trimiși la echipa a doua. Acesta a decis să le dea o nouă șansă celor patru jucători excluși din lotul Universității Craiova ți să-i reprimească în lot.

Mirel Rădoi a transmis că a decis să îi excludă din lot pe Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă. După 10 zile de la momentul în care anunța că i-a pedepsit pe cei patru fotbaliști, Rădoi a revenit la sentimente mai bune. Fanatik anunță că Andrei Ivan, Jovan Markovic, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă au fost reprimiți la prima echipă. Conform sursei citate, Andrei Ivan, Sergiu Hanca și Ionuț Vînă s-au antrenat separat luni la baza din Lunca Jiului, pe terenul alăturat din baza echipei din Bănie iar marți au fost prezenți tot la prima echipă, însă aceștia nu au efectuat aceleași exerciții ca și coechipierii lor.

La antrenamentele oltenilor a revenit și Raul Silva, cel care se află în proces de recuperare după ce s-a accidentat în partida din Cupa României cu Ocna Mureș, dar și Ante Roguljic, mijlocașul care a avut și el probleme din cauza unei accidentări.

Vizualizări: 4,744

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: