Beșliu a păstrat titlul de campion și a adus aurul pentru Pandurii

Luptătorul gorjean Alexandru Beșliu a reușit să devină sin nou campion național acesta câștigând în week-end medalia de aur la Campionatele Naționale de Seniori Under 23 de la Cluj. La aceeași competiție, un alt sportiv al clubului Pandurii, Ștefan Igoianu, a câștigat medalia de bronz.

Doi dintre luptătorii clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu au reușit în week-end să câștige două medalii la Campionatele Naționale de Seniori Under 23, competiție care a avut loc la Cluj Napoca. Așa cum se aștepta sportivul dar și antrenorul său, Ștefan Tănase, Alexandru Beșliu a reușit să câștige din nou aurul la categoria 92 de kg și să păstreze titlul de campion câștigat cu un an în urmă. Beșliu a confirmat și anul acesta că este printre cei mai buni sportivi ai Gorjului și ai clubului Pandurii. După ce a confirmat anii trecuți la competițiile de juniori, unde este multiplu campion național, Alexandru Beșliu își dovedește acum buna pregătire și la seniori, el urmând să mai ia parte la o competiție rezervată seniorilor.

Tot la competiția națională de la Cluj a participat și un alt sportiv al clubului Pandurii, pregătit tot de antrenorul Ștefan Tănase,  Ștefan Igoianu, cel care a reușit clasarea pe podium la categoria sa de greutate, câștigând medalia de bronz la 70 kilograme.

Galerie foto



Vizualizări: 364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: