Jucători ai FCU Craiova, cercetați penal în arest preventiv

Fotbaliștii echipei secunde a FCU Craiova, Andrei Cătălin Albu și Jesus Eduardo Sperlea, au arestați preventiv pentru 30 de zile și sunt cercetați penal. Acuzația este de tâlhărie iar cei doi jucători arestați în week-end  rămân în continuare închiși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.

Tribunalul Dolj a respins, marți, ca nefondate contestațiile formulate de cei doi jucători împotriva măsurii arestării preventive. Astfel, cercetarea penală va continua cu Albu și Sperlea în stare de arest preventiv, a informat gsp.ro. Cătălin Albu este un mijlocaș central, care are jucat un meci și în Liga 1. El este fratele lui Dragoș Albu, mijlocaș la prima echipă a celor de la FCU Craiova. Jesus Eduardo Sperlea este născut în Valencia, în 2005 și joacă la mijlocul terenului.

Joi, 17 noiembrie, polițiștii Secției 4 Poliție Craiova i-au reținut, pentru 24 de ore, pe cei doi tineri, bănuiți de comiterea a trei infracțiuni de tâlhărie calificată. Ulterior, Judecătoria Craiova a dispus arestarea lor pentru 30 de zile, aceștia fiind acuzați că au tâlhărit trei copii, cu vârste între 13 și 15 ani. Cătălin Albu și Jesus Eduardo Sperlea sunt bănuiți că în perioada 14-16 noiembrie, prin amenințarea cu acte de violență, ar fi deposedat de sumele de bani ce le aveau asupra lor, trei minori cu vârstele cuprinse între 13 și 15 ani, toți din municipiul Craiova, a transmis IPJ Dolj.  „Cei doi au fost conduși la audieri, iar în urma probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj”, a mai precizat Poliția din Dolj.

Vizualizări: 1,234

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: