Mirel Rădoi și-a făcut praf jucătorii după restanța cu Chindia

Meciul dintre Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova, restanță din etapa 6 a Superligii care s-a disputat marți seară, s-a încheiat la egalitate, scor 1-1. Antrenorul oltenilor, Mirel Rădoi, a tunat după meci la adresa jucătorilor săi.

Chindia Târgoviște și Universitatea Craiova au terminat la egalitate, scor 1-1, partida restanță din etapa 6 a Superligii care fusese amânată din luna august.  Oltenii au deschis scorul în minutul 14, după ce Alexandru Crețu a trimis o lovitură de cap în poarta lui Căbuz. Târgoviștenii au egalat în minutul 90 al partidei prin Daniel Popa, după un șut din careul alb-albaștrilor.

Mirel Rădoi nu i-a iertat pe jucătorii Universității Craiova, fiind șocat de modul în care unii dintre jucători au evoluat în duelul cu Chindia.  „Un meci în care am pierdut două puncte. Au fost greșeli imense, inadmisibile. Acestea sunt limitele noastre, dacă facem asta de atâta timp și nu înțelegem. Jucătorii n-au voie să analizeze arbitrajul. Pentru acel cartonaș, Screciu este vinovat. Dar nu din cauza lui am pierdut meciul. Eu așa consider. Problema e că avem momente când ne retragem debilerat și nu înțeleg de unde vine această teamă. Poate că sunt cerințele prea mari. Poate echipa nu este capabilă să se apere atât de sus”, a spus supărat pentru acest semieșec antrenorul oltenilor.

Pentru Universitatea Craiova urmează marele derby cu FC U Craiova care este programat sâmbătă.

Vizualizări: 991

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: