Radu Angheloiu, pus în discuţia partidului

PSD a câştigat vinerea trecută funcţia de vicepreşedinte al Consiliul Judeţean, liberalul Radu Angheloiu, vicepreşedinte al CJ Gorj, fiind acuzat de colegii săi de partid că a fost singurul dintre consilierii PNL care a votat alături de social-democraţi pentru ca aceştia să aibă majoritatea.

Situaţia lui Angheloiu după votul respectiv a fost analizată la şedinţa Biroului Politic al PNL Gorj, Dan Ilie Morega precizând că este luată în discuţie varianta excluderii lui Angheloiu din partid în următoarea şedinţă a Delegaţiei Permanente. "Am format o comisie în interiorul partidului care să meargă şi să discute cu el pentru că el a promis că va respecta această majoritate dintre PNL şi PDL şi el a votat cu PSD. El e singurul liberal care e în majoritate alături de PSD, deşi la partid Delegaţia Permanentă a filialei a votat cu unanimitate pentru colaborare cu PDL", spune Morega.

La rândul său, Radu Angheloiu spune că nu a încălcat niciun protocol, între PNL şi PDL Gorj neexistând vreun document semnat pentru colaborare în Consiliul Judeţean. Acesta afirmă că nu se teme pentru e eventuală excludere a sa din partid, menţionând că nu există argumente pentru o asemenea decizie. "Nu ştiu ce trebuie să discut prin intermediul unei comisii, atâta timp cât eu am avut o legătură permanentă cu organizaţia şi cu colegii mei. N-am făcut nicio promisiune care să aibă legătură de alianţa cu PDL şi nici nu s-a materializat vreo astfel de alianţă până la momentul votului din Consiliul Judeţean. Nici măcar o comisie de negociere nu era formată şi, deci, despre ce e vorba-", spune Angheloiu.

Dan Ilie Morega are un răspuns la întrebarea vicelui liberal, spunând că Angheloiu ar trebui să precizeze cum şi-a ajutat colegii şi partidul de când este în funcţia publică şi cum l-a "trădat" pe Crin Antonescu în campania electorală. "La alegeri el a răspuns de zona Valea Amaradiei şi a luat acolo de abia 12%, media filialei fiind de 18%. Păi dacă acum când e vicepreşedinte la Consiliul Judeţean de abia reuşeşte procentele astea mici ce credibilitate mai are el- A răspuns de 7 – 8 localităţi şi acolo nu a făcut faţă, asta e credibilitatea lui", spune Morega.

Vizualizări: 99

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: