Răducan exclude neprogramarea Pandurilor în campionat

Criza financiară prin care trece Pandurii și cererea de insolvență depusă la instanță ar putea influența și modul în care echipa își va disputa meciurile următoare din campionat. După informațiile conform cărora clubul nu a plătit baremurile pentru arbitrii din partidele disputate până acum, acumulând restanțe de zeci de mii de lei, și firma care asigură paza la stadionul din Severin a dat de înțeles că sâmbătă nu își va trimite oamenii la meciul cu FC Botoșani.

Președintele Narcis Răducan spune însă că meciul va avea loc pentru că echipa va reuși să plătească până atunci datoriile către firma de pază, asta însemnând că cel mai târziu vineri ar trebui făcute plățile. Ar urma apoi achitarea restanțelor către arbitri pentru ca meciul cu Dinamo să aibă loc.
„Nu suntem în pericol nici pentru meciul cu Dinamo. Ne vom ocupa să asigurăm acest minim necesar. Clubul a înaintat o cerere pentru a intra în insolvență, probabil săptămâna viitoare vom avea un răspuns din partea Tribunalului și, astfel, vom lua calea altor echipe care au trecut prin această suferință. Nu ne e simplu deloc, unii dintre noi am trecut prin așa ceva și urmează o perioadă dificilă. Suma nu e enormă pentru un club de primă ligă și cred că se poate depăși momentul. Ceea ce au câștigat jucătorii pe teren, bonusuri, salarii, nu vor fi tăiate, se va încerca doar eșalonarea lor. Ar însemna doar un semn de respect pentru ceea ce au făcut și vor vedea în condițiile astea că există doar o intenție de a ieși din situația delicată, nu de a păcăli pe cineva. Membrii asociați au asigurat că nimeni nu pierde nici un ban. Această formă de reorganizare nu este o opțiune pe care mi-am dorit-o, dar, ținând cont de situația financiară, cred că era singura care să ofere o continuitate acestui club. De aceea am și decis să rămân în continuare la club, tocmai pentru a fi și eu alături de echipă în momentele acestea grele, cu toate repercusiunile acestei perioade”, spune Răducan.

Vizualizări: 344

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: