Răgman se retrage, dar îi pune piedică Iulianei Iliescu

Primarul de la Prigoria, Emil Răgman, s-a decis. Nu mai candidează în 2016, însă nici nu vrea să lase primăria pe mâna oricui. Răgman spune că din partea Partidului Social Democrat va candida un băiat tânăr cu poftă de treabă, care să câştige alegerile în defavoarea liberalilor, declarând că Iuliana Iliescu, candidatul PNL, nu reprezintă un pericol pentru nici un candidat al PSD. În schimb, Iliescu este convinsă că liberalii vor câştiga primăria în 2016, cu sau fără candidatura lui Emil Răgman.

Emil Răgman, primarul din Prigoria, nu mai vrea încă un mandat în fruntea primăriei. Deşi susţine că este independent, primarul Răgman a spus ieri că nu vrea să lase comuna pe mâna liberalilor, ci vrea să formeze un tânăr pesedist care să facă treabă pentru localitate. ”Vă spun eu sigur că nu o să candidez, dar problema este că trebuie să las pe cineva acolo, un băiat de la PSD care să facă ceva pentru comună. Eu ştiu sigur că nu o să candidez la primărie. Pot să pun un candidat, un băiat tânăr care să câştige. Oricum, vă asigur eu că din partea PSD va candida o persoană tânără cu poftă de muncă, capabil din toate punctele de vedere, şi ca specialist, şi ca om care o va bate pe doamna Iliescu”, a spus Emil Răgman, primarul din Prigoria.

Chiar dacă anunţă că nu va mai candida la Prigoria, Emil Răgman mai are încă un cuvânt de spus în privinţa celei care i-a fost adversar politic timp de mai mulţi ani. Răgman nu-i dă nici o şansă Iulianei Iliescu despre care spune că nu îşi doreşte să facă ceva pentru oameni, vrea avantajele pe care i le-ar putea aduce funcţia de primar. ”Dânsa o să fie candidatul veşnic al Partidului Naţional Liberal. O să-i fac o surpriză doamnei anul viitor, ca să nu câştige alegerile, pentru că ea nu candidează ca să facă ceva acolo în comună, ea candidează pentru că are impresia că acolo la primărie sunt foarte mulţi bani”, a spus Emil Răgman, primarul din Prigoria.

Iliescu: ”PSD mai are foarte puţin electorat”

Întrebată dacă se teme de cel care va fi candidatul PSD la Prigoria, Iuliana Iliescu a declarat că ea a candidat în cele două campanii nu doar împotriva lui Emil Răgman, ci a candidat împotriva întregului partid. ”Candidatura mea din 2016 nu depinde de viitorul politic al domnului Răgman, nu contează pentru mine dacă va candida sau nu anul viitor. Eu sunt hotărâtă să candidez în 2016 din partea PNL, am susţinerea conducerii judeţene, voi vedea la momentul respectiv cine este candidatul PSD şi va fi o competiţie. Până la urmă în cele două campanii electorale pe care le-am avut când am candidat împotriva domnului Răgman, automat am candidat şi împotriva PSD. Deci, în Prigoria mai este foarte puţin electorat PSD având în vedere realizările primarului Răgman în cele patru sau cinci mandate”, a spus Iuliana Iliescu, candidatul PNL la Prigoria.

Liberala Iliescu spune că, din discuţiile purtate cu cetăţenii comunei, oamenii ar fi dispuşi să încerce şi altă viziune politică. ”Nu va conta pentru mine ce candidat va avea PSD atâta vreme cât primarul de-a lungul a 20 de ani nu a făcut nimic pentru Prigoria. Electoratul este hotărât să încerce cu un alt candidat, altă viziune, alte idei. Oamenii nu mai vor PSD la Prigoria, am stat şi eu de vorbă cu oamenii şi am văzut ce îşi doresc ei pentru viitor. Răgman a fost primar în comuna Prigoria, a dovedit că nu a făcut nimic în folosul cetăţenilor, eu sunt candidat şi mă poate judeca domnul Răgman după un mandat de primar, restul sunt discuţii răutăcioase”, a spus Iuliana Iliescu, consilier PNL Prigoria.

Vizualizări: 261

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: