A venit acasă pentru a anunţa dispariţia soţiei şi fiicei la Bruxelles!

Gorjeanul care lucra de ceva vreme în Belgia şi care săptămâna trecută a constatat că i-au dispărut de acasă, din Bruxelles, soţia şi fiica de nici doi anişori, a venit ieri în ţară pentru a declara şi la Târgu Jiu dispariţia celor două.

Marian Cojocaru se declară extrem de îngrijorat de faptul că nu ştie nimic de zece zile despre soţia şi fiica sa şi spune că a bătut atâta drum pentru a veni la Gorj după ce autorităţile din Belgia i-au recomandat să depună o plângere şi în România.

Bărbatul a fost nevoit să aştepte 24 de ore la Bruxelles pentru a putea declara oficial dispariţia Taniei Cojocaru şi a fetiţei lor, el pornind apoi de unul singur în căutarea lor pe străzile din capitala Uniunii Europene. A lipit afişe cu fotografiile lor în staţiile de metrou şi pe taxiuri, a lăsat mesaje pe Facebook, dar nu a primit nicio veste. Au început să fie îngrijorate şi rudele din ţară ale soţiei, acestea spunând că nu îşi pot da seama ce s-a întâmplat.

„Nu am nici un fel de veste de la soţie sau vreo explicaţie pentru cele întâmplate. Pur şi simplu au dispărut amândouă. Ar fi trebuit ca ea să îmi spună măcar ce se întâmplă cu fetiţa noastră pentru că acasă sunt toate încălţările şi hăinuţele pe care i le luasem amândoi. Ea a mai procedat însă odată aşa pentru că mai are o fetiţă abandonată la Gorj, dintr-o altă căsătorie. Acum mă gândesc şi la faptul că a dat aprecieri la toate pozele pe care le avea un marocan postate pe pagina lui de Facebook. O fi intrat în vreo combinaţie cu acesta, nu ştiu ce i s-a putut întâmpla, dar cel mai mult mă interesează ce s-a întâmplat cu fata. Nimeni nu ştie nimic despre niciuna din ele şi de aceea, la recomandarea autorităţilor belgiene, am venit să depun plângere şi la Turburea, acolo unde avem domiciliul, după care, peste câteva zile, mă voi întoarce la Bruxelles pentru că trebuie să revin la muncă”, spune Cojocaru, el sperând că poate cineva îi va oferi în cele din urmă vreo informaţie care să îl ajute să dea de urma fiicei sale, dacă nu şi de a soţiei.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: