Primăria Mătăsari, pregătită pentru prima ninsoare

Autorităţile locale din comuna Mătăsari au făcut demersurile necesare astfel încât iarna să nu le ia pe nepregătite. Primăria a achiziţionat, din fonduri de la bugetul local, cantităţile necesare de nisip pentru atunci când drumurile din localitate vor fi acoperite de omăt. 

Circa 150 de metri cubi de nisip a cumpărat primăria Mătăsari pentru a fi împrăştiat pe drumurile din localitate în sezonul rece. Primarul Gheorghe Gaşpar spune că anul acesta acţiunea de deszăpezire a şoselelor din comună va fi efectuată de societatea Consiliului Local, care dispune de utilaje necesare pentru efectuarea lucrărilor necesare. "Am achiziţionat cantităţile necesare de nisip pentru această iarnă. A fost depozitat la societatea Consiliului Local, SC Mat Salubris. Sare vom achiziţiona atunci când vom avea nevoie. Avem circa 20 de kilometri de drum în toată comuna pe care vom interni când va fi nevoie. Avem în dotare cele două utilaje ale noastre, un multifuncţional şi un tractor cu lame cu care ne descurcăm în perioada de iarnă", a declarat primarul Gheorghe Gaşpar.

Autorităţile locale mai spun că elevii din localitate beneficiază de tot confortul astfel încât să studieze în cele mai bune condiţii. "La şcoli nu sunt probleme cu încălzirea. Sunt centrale termice pe gaze. A fost pornită încălzirea. Reviziile au fost făcute. Toate unităţile şcolare au centrală proprie", a mai spus primarul comunei Mătăsari. 

Vizualizări: 187

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: