Răitaru a preluat un post local de radio

Ionuţ Răitaru, cel care a făcut posibilă lansarea televiziunii România TV, prin cedarea unei licenţe pe care o deţinea unei societăţi controlate de omul de afaceri Sebastian Ghiţă, a primit marţi aprobarea CNA pentru a prelua postul Radio Gogo din Târgu-Jiu.

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de marţi, solicitarea societăţii Sud Media Production SRL (al cărei asociat unic este Group Solutions SRL, deţinută de Ionuţ Răitaru - 95% şi Maria Mădălina Răitaru - 5%) de preluare a licenţei audiovizuale pentru postul de radio pentru copii Radio Gogo, de la societatea Brand Emotion SRL (al cărei asociat unic este Flaviu Nicolae Cicirean).

CNA a mai analizat această solicitare şi pe 17 ianuarie, când Ionuţ Răitaru a spus că doreşte să preia licenţa pentru Radio Gogo, să modifice denumirea postului de radio în Heart FM, dar să păstreze profilul tematic pentru copii al staţiei. Atunci, CNA a respins solicitarea lui Ionuţ Răitaru de preluare a postului Radio Gogo.

Prezent din nou în şedinţa de marţi a CNA, Ionuţ Răitaru a spus că doreşte să păstreze actuala grilă de programe a Radio Gogo şi tematica de post de radio pentru copii.

Detalii AICI.

Vizualizări: 124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: