Ralbex a început returul în forţă

Campionatul ligii a treia a început în acest week-end. Pandurii 2 se luptă pentru un loc în liga a doua iar alte patru echipe gorjene, Minerul Motru, Minerul Mătăsari, Ralbex Turcineşti şi Jiul Rovinari pentru a se menţine în eşalonul trei.

Ralbex e singura dintre formaţiile gorjene din seria a IV-a care a debutat în retur cu o victorie. Echipa antrenată de Cristi Popescu a învins cu scorul de 3-0 pe teren propriu pe Triumf Bârca. Jocul disputat pe terenul de la Cârbuneşti a fost la dispoziţia gazdelor care au deschis scorul prin Gulioiu care a înscris cu un şut din interiorul careului. În partea a doua a jocului, Ralbex a evoluat cu doar zece jucători pe teren din minutul 63, după ce Barbu a fost eliminat, din minutul 78 rămânând şi fără Chiriac. Cu doar nouă jucători pe teren Ralbex a mai marcat de două ori pe final de meci, prin Stoica în minutul 83 şi Meliţă în minutul 89. Cristi Popescu, a declarat pentru sportingorj.ro că victoria aparţine întregii echipe care s-a mobilizat bine pe un teren foarte greu: “Băieţii s-au dăruit exemplar pe un teren deosebit de greu. Îi felicit pe toţi pentru atitudine şi dăruirea din teren. Am obţinut o victorie foarte importantă în condiţiile în care am evoluat destul de mult timp cu doi oameni în minus după eliminările lui Barbu şi Chiriac”.

Victoria pe acest teren a fost cu atât mai importantă cu cât echipa din Turcineşti nu reuşise să se antreneze decât de două ori pe propriul teren, efectuând cele mai multe antrenamente şi meciuri pe terenul sintetic de la Târgu Jiu.

Locul 8 pentru Ralbex

Ralbex Turcineşti beneficiază şi de întăriri pentru acest retur transferându-i pe Laurenţiu Matei de la Vişina Nouă, pe Bogdan Jianu de la Pandurii II, dar şi pe Mălăele, Doldur şi Sichitiu de la Universitatea “Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu, aceştia urmând să joace la echipa a doua din “Onoare”.

Ralbex a urcat pe locul opt în urma acestui debut bun şi a acumulat 28 de puncte. Celelalte două formaţii care activează în seria a IV- a Minerul Mătăsari şi Minerul Motru au debutat în retur cu eşecuri pe teren propriu. Motrenii lui Constantin Andriucă au pierdut în faţa echipei Oltchim Rm. Vâlcea, scor 1-2 iar Minerul Mătăsari a pierdut cu acelaşi scor meciul disputata acasă cu FC Argeş 2. „Minerii” din Mătăsari au 30 de puncte din tur şi se află pe locul şase în clasamentul seriei iar Minerul Motru ocupă locul 11 cu 23 de puncte.

Vizualizări: 79

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: