Raliu pe Transalpina. Începe Campionatul Naţional de Drift!

Piloţi din patru ţări se vor duela pe Transalpina în weekend-ul viitor, în etapa a treia a Campionatului Naţional de Drift. Pe perioada desfăşurării raliului, pe  DN 67C, între localităţile Novaci şi Rânca, traficul va fi închis circulaţiei între anumite intervale orare.

Cei mai buni piloţi din România, Ungaria, Polonia şi Bulgaria se vor alinia la startul celei de-a treia etape din Campionatul Naţional de Drift, care se va desfăşura în zilele de 16 şi 17 iunie pe Transalpina, informează Romanian Drift Community.

După ce anul trecut a găzduit etapa finală a campionatului, Transalpina a fost inclusă şi anul acesta în calendarul competiţional şi va găzdui a treia etapă a sezonului 2018, astfel că de la start nu vor lipsi campionul en-titre Călin Ciortan, dar şi alţi piloţi care au titluri în palmares, precum Sorin Ene, Traian Buşe, Răzvan Frăţianu şi Istvan Szabo. Ungurul Csaba Vigh, finalistul European Battle din primăvară, bulgarul Atanas Kolev şi campionul Poloniei, Marcin Banovics, se află şi ei pe lista celor aproape 40 de piloţi înscrişi la etapă. Nu va lipsi nici gorjeanul Vlad Stănescu, unul dintre cei mai bine cotaţi piloţi ai campionatului.

Evenimentul se va desfăşura între kilometri 19 şi 21 ai celebrului DN 67C, pe Transalpina, între localităţile Novaci şi Rânca, organizatorii anunţând că traseul ales este considerat cel mai spectaculos din acest sezon. Astfel, traficul va fi închis sâmbătă şi duminică între orele 8.00 - 13.00 şi 15.00-20.00.

Prezentarea oficială a piloţilor înscrişi la etapă va avea loc vineri, de la ora 15.00, pe Insuliţa Jiului, la fel ca anul trecut. Peste 1.000 de gorjeni au asistat atunci la scurtele demonstraţii înaintea battle-urilor de pe Transalpina.

Vizualizări: 2,170

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: