Distracţie pentru toată lumea în parcul de aventură de la Rânca

Turiştii care ajung, în aceste zile, în zona montană a judeţului Gorj nu se vor plictisi. La Rânca, a fost deschis deja parcul de aventură cu noi provocări pentru iubitorii muntelui. Mai multe trasee cu grad diferit de dificultate aşteaptă să fie încercate de turiştii îndrăzneţi.

Cinci trasee sunt la dispoziţia turiştilor care ajung în parcul de distracţii de la intrarea în staţiunea Rânca. Cel mai uşor este destinat copiilor. Se numeşte sugestiv „Traseul prichindel”. Poate fi încercat de copii chiar de la vârsta de doi ani. „Avem în total cinci trasee. Sunt destinate copiilor de la doi ani până la adulţii care se încumetă să urce pe traseu. Sunt diferite din punct de vedere al dificultăţii. Cel mai spectaculos are mai multe zone unde turiştii se pot da cu tiroliana pe o lungime de 240 de metri”, ne-a spus Ionuţ Ghiţu, administratorul parcului de aventură din Rânca.

De departe, cei mai impresionaţi de traseele de aventură au fost copiii. „Am avut weekend prelungit odată cu ziua celui mic. Are patru ani şi a insistat foarte mult să venim aici. A ales traseul pentru prichindei şi cred că nu îl voi lua prea curând din parc”, ne-a spus o mămică.

De altfel, şi adulţi în toată firea pot încerca traseele din parcul de aventură. „Noi suntem din Timişoara. Suntem un grup de prieteni. Am vrut neapărat să venim aici. Ne place la Rânca. După ce ne vom aventura în parc, vom merge şi pe Transalpina. Nu am mai fost niciodată. După traseul din parcul de aventură, nu cred că voi mai dormi la noapte. Tremur din toate încheieturile”, ne-a spus Amanda, o tânără din Timişoara.

Preţurile sunt pentru toate buzunarele. „Vorbim despre un preţ de 15 lei pentru copiii cu vârste până în 14 ani, iar cei peste 14 ani şi adulţii plătesc pentru un bilet 20 de lei”, ne-a mai spus Ionuţ Ghiţu, administratorul parcului.

Galerie foto



Vizualizări: 6,279

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Călătorii:

Citește și: