Rapid are un nou antrenor înaintea meciului de la Târgu Jiu

Dan Alexa este noul antrenor al Rapidului, acesta urmând să fie prezentat miercuri. Cel numit „Chirurgul” s-a înțeles deja cu giuleștenii, iar actele urmează să fie semnate în jurul orei 14:30. Duminică, Alexa va debuta pe banca giuleştenilor  pe stadionul de la Târgu Jiu.

Oficial, Dan Alexa va fi numit director tehnic, însă, în practică, rolul său va fi cel de antrenor. Alexa va fi prezentat miercuri, într-o conferință de presă care va avea loc la 12:30, în sala Rapid.

Alexa era liber de contract după despărțirea de Astra Giurgiu, produsă în octombrie 2019. Tehnicianul a mai pregătit-o pe Rapid în sezonul 2015-2016, de asemenea în Liga 2, când a reușit să promoveze cu giuleștenii în prima divizie.

De altfel, Dan Alexa este recunoscut ca un antrenor specializat în promovări, după ce a reușit această performanță cu 3 formații diferite: Poli Timișoara, Rapid și Dunărea Călărași.

Rapid a rămas fără antrenor, după ce Pancu a fost înlăturat în cursul zilei de luni, 9 martie, de club. Fostul jucător al giuleștenilor a fost îndepărtat din cauza rezultatelor modeste înregistrate de Rapid în ultima perioadă, care au făcut ca echipa să se distanțeze de locurile fruntașe din Liga 2.  Rapid nu a câștigat niciun meci din cele trei disputate după reluarea campionatului. Două egaluri fără gol marcat (0-0 contra Politehnica Timișoara și Turris Turnu Măgurele) și o înfrângere (0-1 împotriva CSM Reșița) sunt rezultatele care au convins conducerea Rapidului să renunțe la serviciile lui Pancu.

Rapid va veni în week-end la Târgu Jiu unde va întâlni ACS Viitorul Târgu Jiu într-un meci care se va juca duminică, fără spectatori.

Vizualizări: 696

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: