Rapid, favorita lui Grig la titlu !

După transferurile cu nume făcute în această vară, dar şi revenirea lui Răzvan Lucescu pe bancă, Rapid este văzută de mulţi drept principala favorită la titlu. De aceeaşi părere e şi Petre Grigoraş care, deşi nu e adeptul transferurilor pe bandă rulantă, e convins că giuleştenii au dat lovitura cu cei 8 jucători aduşi liberi de contract.

La polul opus faţă de Pandurii care n-au pus accent pe transferuri, Rapidul a fost una din cele mai active echipe. A revenit Lucescu junior pe bancă şi odată cu el jucători cu greutate ca Alexa, Apostol, Deac sau Surdu.

Vara asta se poartă vişiniu

Astfel tot mai mulţi oameni de fotbal sunt gata să parieze că Rapidul va moşteni cununa de lauri a Oţelului. Printre ei şi Grigoraş care ar fi putut să-i învingă de două ori pe giuleşteni sezonul trecut dar s-a lovit de arbitri şi ghinion. „Rapidul a adus jucători foarte experimentaţi, care au evoluat la echipa naţională şi e îndreptăţită să spere la un loc în primele 3 sau chiar să câştige campionatul. Plus că este un antrenor care a avut cele mai mari rezultate la Rapid în ultimii 10 ani, îi cunoaşte şi pe jucători şi echipa, este iubit în Giuleşti. Normal că sunt favoriţi”, admite Grigoraş.

Steaua şi Craiova, transferuri fără cap

Transferurile multe nu garantează însă succesul. Pot depune mărturie Steaua şi Craiova care au avut un sezon ratat după ce au transferat pe bandă rulantă. „Steaua a luat jumătate din Urziceni şi n-a reuşit să ia titlul. Universitatea Craiova a adus cel puţin 8-10 jucători şi a retrogradat!”, spune Grigoraş care i-a reprimit la echipă doar pe Rusu şi Cristea, împrumutaţi sezonul trecut.

Vizualizări: 100

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: