Rareș Bogdan, atac la Orban: S-a stricat la cap

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a lansat, duminică, un atac dur la adresa liderului partidului, Ludovic Orban, pe care îl acuză că a condus și conduce dictatorial PN.

“Partidul a fost condus de un singur om, de Ludovic Orban. Noi nu am avut, nici eu, nici Robert Sighiartău, nici Iulian Dumitrescu, nici Mircea Hava, nici Raluca Turcan, Florin Roman, Ilie Bolojan, Gheorghe Flutur, Emil Boc, nu am avut niciun fel de putere reală în cadrul guvernării”, a susținut prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan.

El l-a acuzat pe Ludovic Orban de mod dictatorial de a conduce partidul, susținând că, de exemplu, acesta s-a opus propunerii sale de remaniere a unor miniștri precum Ion Ștefan sau Monica Anisie, pe motiv că ar da un semnal de neîncredere.

“Cu excepția unui singur om, toți premierii care au ajuns la Palatul Victoria au ieșit de acolo trăncăniți la cap. Au ieșit de acolo cu capul umflat. La toți li se pare că fără ei universul nu mai funcționează, că sunt mesianici pentru România și pentru omenire și, cu excepția lui Emil Boc, restul s-au stricat la cap. Ludovic Orban, din păcate, în loc să intre acolo și să rămână omul care a fost, la rândul lui, i s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele alfa, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte, el le știe pe toate”, a acuzat Rareș Bogdan în interviul pentru Aleph News.

Rareș Bogdan a mai afirmat că PNL are nevoie de o “reformă totală”, că Ludovic Orban a eșuat în calitatea de președinte al partidului și că ar fi trebuit să demisioneze de la șefia PNL după alegerile parlamentare.

Pentru șefia partidului sunt vehiculate numele lui Ludovic Orban, Florin Cîțu și Rareș Bogdan. Rămâne de văzut dacă pandemia va permite sau nu organizarea acestora.

Vizualizări: 2,075

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: