Răuţ, implicat în scandalul Giorgi-Cornescu

Directorul societăţii Minprest, Gabriel Giorgi, crede că Ion Răuţ, şeful Serviciului de Pază de la CE Oltenia, nu este străin de demersurile lui Ion Cornescu, preşedintele Asociaţiei Eurojobs, care cere noi controale la unitate.

Şi Ion Răuţ şi Ion Cornescu au lucrat la Minprest, Primul a fost demis din Consiliul de Administraţie, iar al doilea are de înapoiat unităţii 50.000 de lei. Acestea ar putea fi motivele pentru care au început o luptă împotriva societăţii, crede directorul Gabriel Giorgi. Directorul Minprest îi aminteşte lui Răuţ că a luat bani frumoşi de la Minprest şi că nu e corect să atace firma. El mai crede că de vină pentru aceste ieşiri este vârsta înaintată. „Sigur este şi mâna domnului Răuţ. Nu ştiu ce interese are domnul Răuţ, eu le pun pe vârsta pe care o are, pentru că e apropiat de vârstă cu domnul Cornescu şi am mai spus că anumite persoane după anumită vârstă spun lucruri trăsnite. După ultimele reacţii l-aş bănui şi de rea credinţă, dar nu trebuie să uite că şi dumnealui a mâncat pâine din Minprest, a fost în Consiliul de Administraţie şi a luat bani frumoşi. Nici Cornescu să nu uite că a fost angajat ani de zile, şi o parte din familie“, a declarat Giorgi la Radio Infinit.

Conflictul a început după ce Cornescu, în calitate de preşedinte al Eurojobs, a cerut verificarea consumurilor de combustibil la Minprest. Cornescu şi Ion Răuţ sunt printre cei care au pus bazele acestei asociaţii. Ion Răuţ a fost rând pe rând demis din toate funcţiile, de la Resurse Umane, apoi din consiliile de administraţie ale Minprest şi UEF, iar recent celebra direcţie de pază a fost făcută serviciu.

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: