Răuț: Nu am spus niciodată că FNME nu și-a plătit cotizația la Pandurii

„Unul din asociați, sindicatele, nu și-a plătit cotizația pe niște ani”, a declarat Ion Răuț la începutul săptămânii trecute, în contextul în care anunța convocarea ședinței asociaților de la Pandurii pentru a exclude sindicatele. Vineri, după ședința AGA, Ion Răuț a declarat la RTV Gorj că niciodată nu a spus, ferm, că sindicatele nu și-au plătit contribuția la club. Răuț a mai sugerat că Marin Condescu ar fi spus că acceptă înlocuirea sa din funcție la finalul campionatului. „Marin Condescu a încercat să-mi spună că ar fi un moment potrivit la sfârșitul campionatului, eu cred că va fi ceva mai devreme”, a spus Răuț.

Schimbare de poziție, cel puțin amuzantă, a directorului de resurse umane Ion Răuț. CE Oltenia a convocat ședința Adunării Generale a Acționarilor (AGA) vineri, 13 septembrie, iar aceasta a fost deosebit de pașnică, după cum a declarat Ion Răuț. Interesant este că Ion Răuț și-a schimbat complet declarația referitoare la excluderea sindicatelor din acționariatul Clubului Sportiv Pandurii. „Unul din asociaţi, sindicatele, nu şi-a plătit cotizaţia, pe nişte ani. De drept, sindicatele, nemaifiind asociaţi în Clubul Pandurii, nu mai ştim pe cine reprezintă domnul Condescu în Clubul Pandurii (...) Eu zic că toamna asta nu va fi suficient de lungă pentru domnul Condescu sau atât cât şi-ar dori dânsul”, a declarat Răuț pe 10 septembrie.

Propunere pentru un nou statut

Vineri, după ședința AGA, Răuț a fost invitat la o emisiune la RTV Gorj, unde a menționat că nu a afirmat vreodată, ferm, că sindicatele au restanțe la plata cotizației. „Eu personal nu am făcut niciodată afirmația fermă că sindicatele nu și-au plătit contribuția. Am discutat că aceste contribuții pot fi diverse, domnul Cârciumaru a vorbit despre infrastructura pe care o pune la dispoziția echipei”.

Răuț a mai spus că mai multe din puncte de pe ordinea de zi au fost amânate. „Am avut într-adevăr o întâlnire AGA, în formație completă. A fost propusă o ordine de zi de către mine, destul de încărcată, dar care era legată de ceea ce zic eu că-i necesar pentru administrarea clubului. Din ce am propus eu s-a reținut faptul că unele dintre ele trebuie amânate pentru că necesită ca și ceilalți asociați să studieze materialele. Aici aș face referire la un nou proiect de statut, la un proiect de regulament cu privire la activitatea cenzorului și de asemenea la finanțarea clubului de către asociați, însă nu a existat materialul pregătit și problema respectivă a fost amânată”, a declarat Răuț.

Președintele CS Pandurii, Marin Condescu, a declarat înainte de şedinţă că nu mai are nevoie de CE Oltenia pentru că a găsit un al finanțator. „Asta e o copilărie. Știu mai bine situația de la club chiar și în lipsa unor deschideri ca să spun așa, dar care iată sunt promise, și știu mai bine, Clubul Pandurii nu are cum să reziste fără CE Oltenia”, i-a răspuns Ion Răuț.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: