Răuţ nu va mai fi şomer de mâine

Actualul director al Eurojobs, Ion Răuţ, a fost prezent ieri la Complexul Energetic Turceni după ce instanţa de judecată a decis să revină pe funcţia de şef al Corpului de Control din cadrul unităţii. Astfel, directorul general al complexului, Octavian Graure, l-a înştiinţat pe Răuţ că poate reveni pe funcţie cel târziu miercuri după ce îşi rezolvă unele chestiuni administrative.

După ce ani s-a luptat în instanţă să-şi recâştige funcţia de director de Resurse Umane în cadrul complexului, instanţa de judecată a decis ca Ion Răuţ să ocupe vechiul său post, cel de şef al Corpului de Control. Aşa se face că ieri, Răuţ s-a prezentat la CE Turceni în vederea repunerii lui pe funcţia din care fusese schimbat în mod abuziv. Potrivit acestuia, întâlnirea cu Graure a decurs fără probleme. „Am fost la Turceni dar nu am început încă treaba. Trebuie să fac o reactualizare a dosarului meu de angajare la zi pentru că aşa prevede legea. Cum închei aceste demersuri, totul o să intre în normalitate. Eu sper ca până miercuri să aduc completarea de care este nevoie”, a declarat Ion Răuţ. Cât despre atitudinea actualului director general, Ion Răuţ nu a precizat decât că „a fost una extrem de pozitivă şi de cooperare”.

DECIZIE

Directorul general al CE Turceni a confirmat faptul că Răuţ s-a prezentat la serviciu declarând că nu poate face altceva decât să respecte decizia instanţei de judecată. „A venit la Turceni, a stat de vorbă cu mine după care l-am trimis la Personal să vadă ce are de făcut. Asta a fost decizia instanţei şi o să o respectăm”, a adăugat Octavian Graure, directorul general al CE Turceni.

Vizualizări: 127

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: