Răuţ se duce la CEDO să-şi ceară postul de la CE Turceni

Ion Răuţ, fost director al CE Turceni, este dispus să dea statul în judecată din pricina tergiversării proceselor în care a acţionat complexul pe motiv că a fost schimbat abuziv. Fostul director de resurse umane al Complexului a declarat, în emisiunea Interviurile Infinit FM, că dacă justiţia îi va da dreptate, ar trebui să încaseze drepturi salariale de peste 2 miliarde de lei vechi, pe ultimii doi ani.

„Interesul este să revin în activitate. Salariile le voi obţine în justiţie. Vreau să demonstrez că aceea chestiune a fost absolut ilegală şi mai este o treabă de practică justiţiară că s-a încetăţenit în mintea unora că odată cu schimbarea organigramei se poate da un om afară“, a spus Răuţ. Acesta a mai declarat că CE Turceni a plătit până acum 10 miliarde le ie pe salarii, dat fiind că mai mulţi foşti angajaţi au câştigat procesele.

Răuţ nu se opreşte aici. „Si in situaţia în care soluţia îmi va fi favorabilă sută la sută, la CEDO tot voi ajunge. Voi ajunge pentru nu pentru că am un litigiu cu Turceniul ci pentru că statul român n-a putut să asigure celeritatea cerută de lege“, a spus acesta.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: