Război Gârbaciu- Bahmuţeanu, Vaşniuc şi Gherghe

Postul de televiziune Etno Tv al Adrianei Bahmuţeanu şi Roxana Vaşniuc, prezentatoarea Festivalului “Maria Lătăreţu” din prima seară a concursului, vor fi acţionate în instanţă de către Viorel Gârbaciu. Directorul Şcolii Populare de Artă intenţionează să le ceară daune morale pentru că au terfelit imaginea festivalului şi au fost făcute acuzaţii grave la adresa sa. Gârbaciu spune că va cumpăra costume populare elevilor cu banii Adrianei Bahmuţeanu. La rândul său, Simona Gherghe va fi reclamată la CNA pentru că a încălcat regulile televiziunii în cadrul emisiunii “Acces direct”.  

Viorel Gârbaciu, directorul Şcolii Populare de Artă, va chema în judecată postul de televiziune Etno Tv al Adrianei Bahmuţeanu întrucât a terfelit imaginea Festivalului “Maria Lătăreţu”. În aceeaşi situaţie se va afla şi Roxana Vaşniuc, prezentatoarea festivalului din prima seară a concursului, care nu a respectat desfăşurătorul nepermiţând elevilor Şcolii Populare de Artă să susţină un mini spectacol. Atât Adriana Bahmuţeanu cât şi Roxana Vaşniuc au participat la diverse emisiuni televizate de posturile naţionale şi au făcut acuzaţii grave la adresa directorului Şcolii Populare de Artă Târgu Jiu. Acestea au precizat că Viorel Gârbaciu a luat bani de la elevii săi pentru a-i urca pe scenă. Gârbaciu dezminte acuzaţiile şi spune că “mahalagioaicele” Adriana Bahmuţeanu şi Roxana Vaşniuc vor răspunde în faţa instanţei. “Ambele persoane vor fi chemate în judecată pentru a fi trase la răspundere pentru faptele lor josnice. Pentru comportamentul lor de cea mai joasă speţă sunt sigur că vor fi sancţionate de justiţie. Intenţionez să le cer sume importante de bani. Astfel, cu banii Adrianei Bahmuţeanu voi cumpăra costume populare pentru elevii Şcolii Populare de Artă”, a declarat Viorel Gârbaciu.

COMPLOT

Simona Gherghe, realizatoarea emisiunii Acces direct, de la Antena 1 va fi reclamată la Consiliul Naţional al Audiovizualului de către Viorel Gârbaciu. Directorul Şcolii de Artă spune că Simona Gherghe a încălcat regulile CNA întrucât joi seara nu a respectat timpul cuvenit fiecărui invitat. “Împreună cu Adriana Bahmuţeanu şi Roxana Vaşniuc mi-au terfelit imaginea, au făcut acuzaţii grave la adresa mea fără să aducă drept dovadă un SMS ori un telespectator care să le confirme”, a declarat Gârbaciu.                  

Vizualizări: 149

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: