Iordache: PMP şi PNL să lase alergatul după funcţii la Turceni

Fostul primar de la Turceni, Ion Iordache, critică alianţa PNL-PMP din Consiliul Local, despre care spune că blochează proiecte importante din dorinţa de a arăta la finalul mandatului că primarul Cristina Cilibiu n-a făcut nimic pentru comunitate. Alianţa PNL-PMP a pus deja ochii pe postul de viceprimar la Turceni. „Ei vor, dar nu o să poată”, crede Iordache.

Reporter: Are PNL-PMP pretenţii la funcţia de viceprimar?

I.I: Îşi doresc. PNL şi PMP, având majoritate, vor neapărat funcţia de viceprimar, politic cum este.

Rep.: Acum nu este viceprimar la Turceni?

I.I: Ba este viceprimar, dar este de la PSD şi vor să pună de la PNL sau PMP. Ei ar vrea, dar au mai vrut ei şi în mandatul dinainte să facă treaba asta, dar nu o să poată să facă. Îmi doresc, ca şi majoritatea oamenilor, să se gândească să facă proiecte pentru comunitate şi să lase alergatul după funcţii, că nu de aia sunt acolo.

Rep.: Asta îi interesează, numai funcţia asta? De asta blochează proiecte?

I.I: Eu aşa ştiu. Să fie împotrivă ca să nu se facă treabă, să arate la sfârşitul mandatului că nu s-a făcut mare lucru, ca-n politica românească.

Rep.: A reuşit totuşi să mişte primăriţa ceva sau i-a fost greu?

I.I: Eu nu cred că au fost ei o problemă, atât cât s-a făcut, s-a făcut şi e bun făcut. N-aş vrea să arunc în spinarea lor, pentru că chiar dacă au încercat să încurce, s-au găsit soluţii de fiecare dată, au mai venit oamenii din comunitate la şedinţe şi le-a fost ruşine până la urmă să se împotrivească la proiectele care nu puteau să aibă argumente de a fi împotrivă.

Vizualizări: 926

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: