Răzbunarea îl trimite după gratii

Un bărbat de 40 de ani, din comuna gorjeană Plopșoru, a fost condamnat la 3 ani și trei luni de închisoare cu executare pentru distrugere și violare de domiciliu.

Gorjeanul este recidivist. În urmă cu cinci ani, el a ajuns în arestul poliției pentru că a spart geamurile sălii de sport de la școala din localitate.

Noile infracțiuni de care bărbatul este acuzat au fost comise în această toamnă. Băut bine, el a pus foc unei anexe gospodărești ce aparținea unchiului său, cu care se afla în conflict.

În incendiu au ars doi metri cubi de lemne, o parte din acoperiș, o anexă gospodărească, precum și două camere de locuit, cu mobilierul și electrocasnicele aferente.

Bărbatul se află în arest încă din 9 octombrie. El va trebui să-i achite unchiului său despăgubiri de câteva zeci de mii de lei. „Contopește pedepsele aplicate în pedeapsa cea mai grea de 3 ani închisoare la care adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse, pedeapsa rezultantă și de executat fiind de 3 ani și 3 luni închisoare. Deduce din pedeapsa stabilită reţinerea, durata reținerii și arestării preventive din data de 09.10.2020 la zi și menține starea de arest a inculpatului. Obligă inculpatul la plata sumei de 30.000 lei despăgubiri civile către partea civilă. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare”, se arată în sentința de miercuri a Judecătoriei Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,095

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: