Spectacol caritabil pentru un băiețel bolnav

Spectacolele organizate de primăria municipiului Târgu Jiu s-au transformat în acțiuni caritabile. Astfel, târgujienii care participă la concertele de muzică populară sau ușoară sunt invitați să doneze pentru cauza aleasă de administrația locală. De exemplu, pe 25 august spectatorii sunt invitați să pună umărul pentru salvarea unui băiețel, care suferă de o boală gravă și are nevoie de tratament de specialitate, într-o clinică din străinătate.

 

Este pentru a doua oară când un spectacol organizat de municipalitate vine în sprijinul micuțului Robert.

„La fiecare eveniment pe care îl organizează primăria municipiului Târgu Jiu, am luat decizia, ca de acum în colo, să îl legăm de câte o acțiune caritabilă. Am mai avut acum o lună, la ultimul eveniment organizat, împreună cu Aurel Blondea, o astfel de acțiune, s-a strâns o sumă frumușică, bani care l-au și ajutat pe Robert să ajungă la o clinică din străinătate. (...) Și evenimentul de pe data de 25 august, tot din centrul municipiul Târgu Jiu, (...)  o să fie tot o acțiune caritabilă pentru Robert.

Vindecarea lui Robert este, însă, un proces de lungă durată, care implică mari cheltuieli, pe care familia nu și le permite. Prin urmare, tot lui îi va fi dedicat și spectacolul din 25 august, când pe scenă vor urca Tarafu'lu'Blondea, Olguța Berbec, Mariana Anghel, Andreea Voica și Ciprian Tapotă Lătărețu.

Cei ce doresc, pot dona sume de bani sau pot achiziționa operele de artă donate în acest scop.

Vizualizări: 394

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: