Răzvan Ştefănoiu: „Vreau o meserie bănoasă”

La doar 18 ani, Răzvan Ştefănoiu are planuri mari în ceea ce priveşte cariera sa, tânărul participând la diverse competiţii încă din primele clase de liceu. Meseria de care este atras şi pe care o şi învaţă este aceea de tehnician şi proiectant în construcţii.

Răzvan Ştefănoiu învaţă la Colegiul Tehnic „Ion Mincu” fiind unul dintre cei care reprezintă colegiul şi care a avut rezultate impresionante în specializarea din care doreşte să facă şi o meserie. „Am participat la faza naţională în 2008, la olimpiada de tehnică şi proiectare în construcţii unde am obţinut menţiune şi în 2009 tot menţiune la aceeaşi olimpiadă care s-a desfăşurat în Zalău”, a mărturisit Răzvan. Marea sa pasiune este aceea de a face proiecte pentru construcţii dar şi pentru instalaţii. Toţi cei care l-au evaluat au găsit proiectele lui ca fiind unele măreţe dar şi complicate în acelaşi timp. Îi place să deseneze şi vrea să facă din talentul său o meserie care speră el să-i aducă mulţi bani. „Vreau să rămân la specializarea asta şi să mă perfecţionez în domeniu pentru că oamenii nu vor înceta niciodată să construiască şi sper să aibă nevoie de ajutorul meu astfel aducându-mi şi mie mai mulţi bani”, a precizat Răzvan.

Timpul liber îi place să şi-l petreacă alături de prieteni sau în faţa calculatorului ca orice adolescent însă nu-şi neglijează nici proiectele sale dar nici prietena. „De fiecare dată când am o idee nouă o pun imediat în practică prin desen pentru a nu-mi scăpa. În rest, majoritatea timpului mi-l petrec cu prietena mea sau pe calculator”, a declarat tânărul.

Banii vechi şi calendarele, o altă pasiune

Răzvan vrea să urmeze mai departe Facultatea de Inginerie din Timişoara şi speră să aibă posibilitatea să-şi construiască propria casă dar să şi călătorească pentru a vedea şi alte modele de construcţii. „Până acum nu am vizitat decât oraşe din ţară dar sper să am posibilitatea să ajung şi în alte locuri şi să-mi îmbunătăţesc modelele actuale”, a precizat Răzvan Ştefănoiu.

Printre pasiunile sale se mai numără şi colecţionarea articolelor vechi precum banii sau calendarele. „Am acasă o colecţie de bani vechi şi calendare la care nu aş renunţa pentru că mi-a luat mult timp”, a declarat Răzvan Ştefănoiu.

Vizualizări: 303

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: