Aţi văzut-o?

La data de 21.01.2010, orele 10:30, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a fost sesizat de către Daniela M., din Tg-Jiu, cu privire la faptul că în ziua de 18.01.2010, în jurul orei 11:00, fiica sa, Luben Larisa-Bianca, de 17 ani, a plecat de la domiciliu pentru a merge la cursuri, fiind elevă în clasa a X-a, iar până în prezent nu a mai revenit.

 Semnalmentele: înălţime 1,65-1,70 m, constituţie atletică, aproximativ 60 kg, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, ten deschis, faţa ovală, ochi căprui.

La data părăsirii domiciliului purta blugi albaştri, geacă din fâş de culoare maro, cu blăniţă maro la mâneci şi glugă, lungă până la genunchi, pulover gri tricotat, cu nasturi şi cu glugă, iar în picioare purta cizme înalte cu fermoar şi şireturi de culoare neagră.

Cu ocazia primelor verificări efectuate s-a stabilit că plecarea a fost voluntară, minora este cunoscută cu plecări repetate de la domiciliu.

Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la persoana dispărută sunt rugate să apeleze numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie.

Vizualizări: 168

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: