Reabilitarea policlinicii continuă cu o altă firmă

O singură firmă s-a înscris la licitaţia organizată de Consiliul Judeţean  pentru reabilitarea Policlinicii Târgu Jiu. Este vorba despre SC Novaintermed SRL, o societate din Bucureşti care furnizează echipamente medicale şi aparatură de laborator. Şi în urmă cu trei ani în cursa pentru modernizarea Policlinicii s-a înscris tot o singură firmă, Conexvil Rm. Vâlcea, care după ce a efectuat mai puţin de jumătate din lucrări a intrat în insolvenţă.

Licitaţia pentru atribuirea lucrărilor de reabilitare a Policlinicii Târgu Jiu este în fază de evaluare. Consiliul Judeţean Gorj a lansat invitaţia pe SEAP la sfârşitul lunii septembrie, valoarea estimată a lucrărilor fiind de 6.928.240,46 lei, fără TVA. Data limită de depunere a ofertelor a fost 6 octombrie.  „Deschiderea ofertelor a avut loc pe data de 10 octombrie, s-a prezentat un singur ofertant. Este vorba despre SC Novaintermed SRL Bucureşti. În momentul de faţă suntem în faza de evaluare, urmând ca apoi să aibă loc licitaţia electronică”, a declarat Oana Paloş, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Gorj.

Este pentru a doua oară când se organizează licitaţie pentru proiectul „Reabilitare, modernizare şi echipare Ambulatoriu Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu”, valoarea iniţială a lucrărilor fiind de 19,5 milioane de lei, din care 13,2 milioane erau alocate de Uniunea Europeană, 5,8 milioane de Guvernul României şi 445.000 lei reprezenta contribuţia Consiliului Judeţean Gorj. În urma licitaţiei respective valoarea lucrărilor a ajuns la 15.049.654,64 lei.

PRECEDENT

Lucrările au început în luna februarie 2011, iar termenul de finalizare al acestora era în aceeaşi lună a anului 2013. Ultima amânare a termenului de finalizare a fost data de 22 august 2013, însă nici acest termen nu s-a respectat. La sfârşitul anului trecut, constructorul a anunţat intrarea în insolvenţă. Firma Conexvil a lăsat în urma ei un adevărat şantier.

Vizualizări: 141

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: