Peste 80 de magazine în Shopping City Târgu Jiu

Primul centru comercial modern din judeţul Gorj va fi inaugurat joi, 16 octombrie. Extins pe o suprafață de 27.000 mp destinați spațiilor comerciale, primul shopping mall deschis pentru gorjeni dispune de peste 80 de magazine, un hypermarket Carrefour de 9.500 de metri pătrați, cinematograf Cinema City, zonă de distracție (bowling, biliard, jocuri), cazino, unități de fast food şi cafenele și 1000 de locuri de parcare, majoritatea situate în parcarea subterană.

Începând cu 16 octombrie, Shopping City Târgu Jiu devine cel mai important loc de întâlnire din judeţul Gorj, arată investitorii de la NEPI. Printre retailerii locali și internaționali prezenți în centrul comercial se numără H&M, Takko, CCC, DM, Orsay, Deichman, KFC, Noriel, Marionnaud, Benvenutti, Jysk, Altex şi Flanco.

Takko în Târgu Jiu

Noul magazin Takko, deschis la Târgu Jiu, promite clienţilor „o colecţie inedită de toamnă, care se va remarca prin bun gust şi rafinament”. „Gama largă de articole şi diversitatea trendurilor vor fi atât pe gustul femeilor, cât şi al bărbaţilor şi copiilor, Takkoadresându-se unui target care cuprinde întreaga familie. Deschiderea noului magazin reprezintă un prilej pentru înnoirea garderobei pentru toamnă-iarnă şi, în funcție de stil, oricine îşi poate alege ţinuta perfectă în noul magazin din Târgu Jiu”, se arată în comunicatul companiei.

Surprize de la H&M

Magazinul H&M din cadrul centrului comercial Târgu Jiu Shopping City îşi va deschide porțile pe data de 16 octombrie, de la orele 11.00 cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături în valoare de 50 de lei. În plus, la fiecare 100 de lei cheltuiți, clienții vor primi automat câte un voucher în valoare de 30 de lei. Începând din 17 octombrie magazinul va fi deschis în fiecare zi a săptămânii, inclusiv duminica, în intervalul 10.00 – 22.00. 

Noul magazin oferă colecții pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii, în linie cu cele mai noi tendințe ale modei internaționale. “Suntem bucuroşi că inaugurăm primul magazin H&M din Târgu Jiu şi avem convingerea că ne vom ridica la nivelul aşteptărilor clienţilor noştri din acest oraş, oferindu-le modă și calitate la cel mai bun preț”, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România.

Vizualizări: 525

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: