Turceni: Zeci de candidaţi pentru un post la Profi

Circa 70 de cetăţeni din Turceni s-au prezentat ieri la Casa de Cultură din oraş în speranţa că vor prinde un loc de muncă la primul supermarket Profi ce se va deschide în curând în localitate. Locuri de muncă scoase la concurs au fost doar 20, aşa că nu toţi care au fost chemaţi ieri la interviu vor obţine şi un post în cadrul supermarketului. Magazinul se va deschide în circa două luni.

Primul supermarket Profi va fi deschis în curând la Turceni. Magazinul va funcţiona în zona centrală, în apropierea pieţii. Lucrările de construcţie sunt în stadiu avansat urmând ca până în luna decembrie să fie pus în funcţiune. Reprezentanţii societăţii au organizat ieri o selecţie pentru a desemna cei 20 de angajaţi care să presteze activitate în cadrul primului supermarket Profi deschis la nivelul localităţii. “Organizăm interviuri pentru magazinul Profi care se va deschide în Turceni. Avem nevoie de 20 de oameni, cu tot cu posturile de conducere, 4 funcţii. Avem nevoie de casieri, vânzători mezeluri-legume fructe, lucrător comercial şi recepţioneri marfă. Avem până acum 70 de persoane programate şi mai avem destul de multe CV-uri. Dacă astăzi găsim candidaţii potriviţi, nu o să mai organizăm interviuri”, a spus Laura Edita, specialist recrutare şi selecţie Profi Rom Food Timişoara.

În fapt, s-a organizat selecţie pentru desemnarea personalului care să ocupe cele 6 posturi de casier, 5 de vânzător mezeluri, 1 de lucrător comercial, 2 de recepţioner marfă şi 1 de vânzător de legume-fructe.    

Adriana Alexandru, în vârstă de 22 de ani, din Turceni a sperat să prindă unul dintre posturile oferite în cadrul acestui magazin. “Am venit la această selecţie şi sper să obţin un post de casier. Nu am experienţă. Este pentru prima dată când particip la un interviu, toate au un început şi trebuie să căpătăm experienţă. Am terminat anul acesta Facultatea de Litere. Sper să reuşesc”, a spus Adriana Alexandru. La nivelul întregii ţări Profi are peste 6000 de angajaţi.

Vizualizări: 332

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: