Reacţii după numirea lui Boza: „Trebuie să-i dăm credit“

Reacţii bune după numirea lui Sorin Boza la CE Oltenia. Acesta îşi va începe mandatul pe 21 decembrie. Sindicalistul Eugen Iovan crede că Ionel Ilie a fost schimbat deoarece nu a dat afară 2000 de persoane. Totodată, crede că Boza va fi un director bun... dacă stă de vorbă cu sindicatele. „Omului acestuia trebuie să-i dăm credit, dacă ne uităm pe unde a lucrat. Dacă va lucra transparent şi va sta la masă cu sindicatele se vor găsi soluţii pentru a merge pe drumul al bun“.
Preşedintele Consiliului Judeţean Gorj, Cosmin Popescu, a declarat că îl cunoaşte pe Boza, de pe vremea când acesta era director la Siniat Turceni. Popescu spune că Boza trebuie să rezolve probleme exproprierilor. „Îl ştiu ca profesionist, depinde de dumnealui cum va reuşi să se impună şi echipa să înţeleagă că trebuie luate măsuri urgente pe partea de minerit. Să vedem ce proiect de management va depune şi va trebui să deblocheze fronturile de lucru“, a declarat Cosmin Popescu.
Sunt şi persoane care nu au încredere în Boza. „Nu am mare încredere nici în Boza. A fost la conferinţa aceea despre gazeificare. Domnul Boza a fost în SUA cu Ionel Ilie pe această temă. Indiscutabil va pune în aplicare acest proiect“, a declarat Cosntin Creţan. (M.B.)

Vizualizări: 539

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: