Recrutări la Centrul Militar Gorj

Centrul Militar Judeţean Gorj recrutează tineri, băieţi şi fete, atraşi de cariera militară pentru admiterea în instituţiile de învăţământ universitar şi postliceal din Ministerul Apărării Naţionale. Pentru instituţiile militare universitare, şcolile de maiştri militari şi subofiţeri, sunt scoase la concurs peste 1000 de locuri. Pot fi recrutaţi în vederea admiterii elevi din ani terminali de liceu sau absolvenţi de liceu, cu vârsta de cel mult 26 de ani pentru învăţământul universitar, sau cu vârsta de 28 de ani pentru instituţii de învăţământ postliceal. 

Instituţiile militare de învăţământ universitar, academiile militare şi Institutul medico-militar au scos la concurs 658 locuri. În vederea admiterii la aceste instituţii de învăţământ pot fi recrutaţi elevii din ultima clasă de liceu sau absolvenţi ai învăţământului liceal care împlinesc vârsta de cel mult 26 ani în anul 2017. Tinerii care doresc să îmbrăţişeze profesia de ofiţer în Armata României se pot înscrie şi finaliza dosarul de candidat până la data de 14 aprilie 2017.

În ceea ce priveşte, instituţiile militare de învăţământ postliceal, şcolile de maiştri militari şi subofiţeri, sunt scoase la concurs 411 locuri. Pot fi recrutaţi în vederea admiterii elevi din anii terminali de liceu sau absolve nţi de liceu cu vârsta de 28 ani, împliniţi în anul 2017. Tinerii care doresc să îmbrăţişeze profesia de maistru militar în Armata României se pot înscrie şi finaliza dosarul de candidat până la data de 5 mai 2017.

Pe toată durata studiilor în instituţiile de învăţământ militar menţionate se asigură gratuitatea şcolarizării, echipării, cazării şi hrănirii, iar la finalizarea studiilor, absolvenţilor li se oferă loc de muncă. Cariera militară oferă posibilitatea de a beneficia de o serie de avantaje dintre care cele mai importante sunt: calificare profesională, siguranţa locului de muncă, echipament şi hrană gratuite, posibilităţi de promovare, salariu care asigură un trai decent, acces la facilităţile de recuperare, sportive şi recreative ale Ministerului Apărării Naţionale, inclusiv asistenţă post carieră.

Vizualizări: 537

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: