Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Referendumul nu poate fi validat

Secțiile de votare din întreaga țară au fost închise duminică, la ora 21.00, după două zile în care românii au putut spune dacă sunt de acord cu modificarea Constituției în sensul redefinirii familiei ca fiind uniunea dintre un bărbat și o femeie. Pentru validarea referendumului ar fi fost nevoie de o prezență la vot de 30%, dar estimările arată o prezență de circa 20% dintre persoanele cu drept de vot. În aceste condiții, opțiunile celor care au mers la vot nu mai contează decât din punct de vedere sociologic. (A.A.)

update: Prezenta la vot la referendumul de modificare a Constituţiei în sensul redefinirii familiei este de 20,41 la sută, numărul votanţilor fiind de 3.731.704 la ora 21.00, atunci când s-au închis urnele în ţară, potrivit datelor transmise de Biroul Electoral Central (BEC).

Singurul judeţ care a întrunit pragul de prezenţă de 30% a fost Suceava, cu 30,67%, în timp ce judeţul cu cea mai mică prezenţă a fost Covasna, cu 8,50%.

Vizualizări: 3,774

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: