Regecampf şi-a găsit rapid echipă şi are obiectiv grupele Conference League

Laurențiu Reghecampf nu a aşteptat prea mult un nou angajament după despărţirea de Universitatea Craiova. Tehnicianul a semnat cu Neftchi Baku, din Azerbaidjan, după ce a fost la un pas de un contract spectaculos cu MOL Vidi din Ungaria.

Laurențiu Reghecampf a fost anunţat încă de marţi seară drept noul antrenor al celor de la Neftchi Baku. O destinație surpriză pentru fostul tehnician al Universității Craiova, în contextul în care fotbalul din Azerbaidjan păstrează încă impresia unuia din lumea a treia sau chiar a patra. Cu toate acestea, Reghecampf a acceptat să preia formația din Baku și are drept obiectiv imediat pătrunderea în grupele Conference League.

Contractul primit de antrenorul român este unul foarte bun, respectiv  480 de mii de euro pe sezon și o înțelegere valabilă pe doi ani. Vorbim de o remunerație pe care în Liga 1 doar Dan Petrescu o poate visa, dar numai cu bonusuri incluse dacă reușește să intre în grupele Europa League sau Champions League!

Reghecampf a fost la un pas de o altă lovitură, chiar mai spectaculoasă, de această dată la nivelul imaginii. Antrenorul a fost ofertat de formația maghiară MOL Vidi, a informat ProSport. Este vorba despre cel mai puternic club din prima ligă a Ungariei, mai ales datorită influenței pe care o are Viktor Orban în tot ceea ce înseamnă activitatea echipei.

Propunerea era clară pentru Reghe, respectiv un contract beton, la nivel de salariu, cu obiective îndrăznețe: titlu și intrarea, la anul, în grupele Champions League sau Europa League. Doar că ungurii au fost corecți cu tehnicianul plecat de la Universitatea Craiova și i-au transmis că nu au încă bugetul completat pentru ambițiile pe care le au și au cerut răgaz pentru a găsi soluții. Cu alte oferte pe masă foarte bune și presante, Reghecampf ar fi decis să amâne parteneriatul cu MOL Vidi. Părțile au renunțat la negocieri, dar au căzut de acord că pe viitor, dacă lucrurile se vor „lega” altfel, să colaboreze.

Vizualizări: 3,263

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: