Regele Stănescu, încă o nuntă cu scandal ca-n Meteor

Autointitulatul rege al romilor creştini ortodocşi, Dan Stănescu, de la Costeşti – Argeş, şi-a măritat la sfârşitul săptămânii trecute fata cea mică, la mai bine de 4 ani după ce, la Târgu Jiu, în Meteor, îşi căsătorea o altă fată, ambele nunţi având parte de scandaluri şi acuzaţii trase parcă la indigo.

La nunta din Meteor ginerele, Mihai Biriţă, un tânăr din cartier, era acuzat de rudele unei fete, Aluna, că încă era căsătorit cu aceasta. Rudele nemulţumite ameninţau atunci că ies cu furcile în stradă şi o blestemau pe mireasă pentru că le strică fericirea, în cele din urmă cu câţiva galbeni spiritele liniştindu-se.

Episodul respectiv ar fi rămas uitat dacă, de duminică încoace, de când şi-a măritat fata cea mică, Dan Stănescu nu ar fi fost acuzat de Dorinel Cioabă de faptul că şi-a dat mezina după un tânăr nu doar înstărit, ci şi căsătorit deja şi cu două fete care îi spun tată. Regele de la Sibiu e în conflict direct cu regele de la Argeş de când cel din urmă nu i-a recunoscut autoritatea şi, ca urmare, de aici şi scandalul. Cioabă a povestit cum a fost organizat un stabor, o judecată ţigănească, înaintea nunţii, pentru a clarifica împrejurările în care ginerele lui Stănescu, Dan Miuţescu, a devenit tată, fiind căsătorit cu o tânără din Sibiu. Şi, astfel, în loc să se bucure de zestrea pe care i-a dat-o fetei, de grămada de galbeni de la gâtul acesteia, regele şi toată familia au trebuit să clarifice lucrurile pentru ca adevărul să iasă la suprafaţă.

Ieri şi Stănescu şi Miuţescu au spus că episodul respectiv este de mult timp încheiat, regele declarând că Cioabă i-ar fi cerut un miliard de lei vechi pentru a nu vorbi în public despre scandalul acesta, bani pe care, evident, nu i-a primit. Ginerele a povestit şi el că cea pe care o consideră fosta sa nevastă a primit 8 galbeni pentru a fi împăcată cu situaţia respectivă, Stănescu menţionând că despărţirea s-a produs în condiţiile în care tânăra a plecat de acasă la un motel din Sibiu pentru a-şi face de cap cu alţi bărbaţi. Astfel de escapade s-au consumat de mai multe ori, motiv pentru care Miuţescu ar fi părăsit-o şi ar fi ales-o pe fata lui Stănescu pentru a-şi reface viaţa, el devenind acum, prin alianţă, şi rudă cu romii din Meteor cu care regele s-a încuscrit, tot după un scandal asemănător, acum patru ani şi ceva.

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: