Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Reghecampf nu ia în calcul eliminarea din cupă a Craiovei

Universitatea Craiova întâlneşte Minaur Baia Mare, în optimile Cupei României, miercuri, de la ora 18:00, pe arena „Viorel Mateianu” din oraşul maramureşean. Antrenorul deţinătoarei trofeului, Laurenţiu Reghecampf, a prefaţat această dispută, neluând în calcul o eventuală eliminare din competiţie.

„Reghe” a spus înaintea meciului din Cupa României că pentru el este important ca echipa să câştige toate partidele până la finalul acestui an şi meciul cu Minaur Baia Mare din Cupa României: „Ne dorim să ne calificăm, jucăm împotriva unei echipe care este mult sub nivelul nostru, deci trebuie să ne respectăm, să facem tot ce ţine de noi să nu avem parte de surprize. Cred că băieţii au înţeles asta şi vor face tot pentru a ne califica. Adversarii au parte de respect din partea noastră, nu mergem să facem un joc de antrenament, se întâmplă foarte multe surprize şi contează cum vom trata meciul. Jucătorii trebuie să respecte numele echipei noastre şi să se califice mai departe. Noi suntem obişnuiţi cu spectatori şi fotbalul fără ei nu are aceeaşi frumuseţe.Trebuie să trecem peste această perioadă şi oamenii să se vaccineze, să intrăm într-un ritm normal, cu meciuri cu public. Gazonul este important pentru jocul nostru, dacă nu va fi unul bun va trebui să ne adaptăm, dar eu ştiu că e gazon bun la Baia Mare. Vom alinia cei mai în formă jucători. Singurul care nu participă la antrenamente este Conte, care a plecat pentru nişte teste medicale la Barcelona. Nu contează că joacă în Liga a III-a, au respect din partea noastră”.

Despre posibila plecare a lui Andrei Ivan la Galatasaray, Reghecampf a spus că va fi greu să fie ţinut la echipă dacă are oferte: „Habar nu am de ofertele pe care le au jucătorii noştri. Nivelul lui Ivan este ridicat, face diferenţa şi va avea multe oferte, va fi greu să-l ţinem la noi, dar în iarnă nu cred că va pleca cineva, pentru că pentru a face eventul avem nevoie de jucători de valoare, care să facă diferenţa”.

Vizualizări: 543

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: