Ce funcţie i s-a propus fostului antrenor de la Pandurii

Antrenorul care a pregătit Pandurii în ultimi doi ani nu va mai fi pe banca echipei din Târgu Jiu. Lui Călin Cojocaru i s-a propus totuşi să rămână la echipă pe o funcţie administrativă, varianta vehiculată în ultimele zile fiind cea de director al Centrului de Copii şi Juniori de la Pandurii.

 Neîndeplinirea obiectivului la finalul turului a dus la ruperea înţelegerii conducerii clubului Pandurii cu antrenorul Călin Cojocaru. Conducerea nu i.-a reproşat până acum rezultatele slabe din Liga 2 în sezonul trecut, date fiind condiţiile grele de la club, dar acum oficialii de la Pandurii nu vor să rateze promovarea şi au apelat la o schimbare. Directorul sportiv de la Pandurii, Camilian Floroiu, explica, după anunţul făcut că se caută un alt antrenor, că i s-a propus fostului tehnician o funcţie adminstrativă în cadrul clubului, ca o recunoaştere a meritelor antrenorului timişorean în sprijinirea echipei în momentele dificile din ultimii ani. Conform unor surse acestuia i s-a propus să preia Centrul de Copii și Juniori al clubului Pandurii dar nu se ştie încă dacă a şi acceptat. Postul de director la centrul de juniori i se propusese la plecarea de la Pandurii şi fostului antrenor Adrian Bogoi, atunci când i s-a spus că poate rămâne în cadrul clubului.

Cert este că fostul antrenor Cojocaru nu a mai condus echipa la antrenamente după ultimul meci, luni antrenamentele fiind conduse de secundul său, Cristi Popescu iar marţi de Mario Găman. Şi până când nu se va oficializa despărţirea de antrenorul Călin Cojocaru sau acesta nu va accepta propunerea clubului Pandurii nu se va putea semna un contract cu noul antrenor principal.

Clubul s-a înţeles deja cu Mario Găman și cu secundul său Bobi Arjoca, cei care au condus deja marţi primul antrenament al echipei şi au cunoscut lotul de jucători.

Galerie foto


Vizualizări: 820

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: