A fost stabilit noul antrenor de la Pandurii

Mario Găman este noul antrenor principal de la Pandurii Lignitul Târgu Jiu. Secundul acestuia va fi Bobi Staicu. Obiectivul este promovarea, a spus Marin Condescu, principalul creditor al clubului.

Numirea vine după ce echipa antrenată până acum de Găman, CSO Filiași, formație de Liga 3, a produs o nouă surpriză în Cupa României și s-a calificat în sferturile de finală, după ce a eliminat FC Hermannstadt, scor 2-2 (4-3 d.l.d).

"Sunt în tratative avansate cu Pandurii Târgu-Jiu și cred că în proporție de 90% voi fi acolo, dar nu vreau să vorbesc de acest lucru. Băieții au știut, au cântat, mi-au zis să nu plec. Sunt emoții mari și deocamdată vreau să trăiesc aceste clipe minunate alături de ei", a spus Mario Găman imediat după meci.

UPDATE: Găman preia Pandurii cu obiectiv de promovare în Liga 2

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat marţi seară, după meciul din Cupa României, în care CSO Filiaşi s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României. că a ajuns la un acord cu antrenorul Mario Găman să preia echipa locală de fotbal. "Conducerea clubului Pandurii Târgu Jiu anunţă că a ajuns la un acord cu antrenorul Mario Găman pentru a semna un contract cu clubul.  Mario Găman va pregăti Pandurii Târgu Jiu în calitate de antrenor principal având ca obiectiv pentru acest sezon promovarea în Liga a doua".

Fostul antrenor principal al echipei CSO Filiaşi va veni la Pandurii împreună cu secundul său Bobi Arjoca, cel cu care a lucrat şi la Gilortul Târgu Cărbuneşti, anterior numirii la Filiaşi.

Galerie foto


Vizualizări: 1,377

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: