Vlad Prejmerean a câștigat litigiul cu fostul club

Mijlocaşul Vlad Prejmerean a fost în litigiu cu fostul său club. Fost căpitan la ACS Viitorul Târgu Jiu, Prejmerean era împrumutat la fosta sa echipă de către Luceafărul Oradea.

Vlad Prejmerean a evoluat în ultimele două sezoane la ACS Viitorul Târgu Jiu, unde a ajuns după ce s-a remarcat la Luceafărul Oradea. Ambele cluburi, foste chiar adversare în Liga 2, sunt conduse din umbră, prin interpuși, de afaceristul gorjean Nicolae Sarcină, după cum scrie liga2.ro care a anunţat că în vară Prejmerean era liber de contract.

„În vară, din informațiile liga2.ro, Prejmerean știa că trebuie să devină jucător liber de contract, la fel ca mulți alți coechipieri de la ACS Viitorul, care au ajuns în Liga 1, numai că, surpriză, s-a trezit că ar mai avea contract. S-a ajuns la litigiu și chiar la o plângere penală împotriva lui Sarcină, pe motiv că semnătura i-a fost falsificată”, a anunţat liga2.ro, care a precizat că jucătorul a câştigat litigiul cu clubul care îl împrumutase la Târgu Jiu: „De curând, comisiile FRF s-au pronunțat în litigiul dintre Vlad Prejmerean și Luceafărul Oradea, clubul de unde fusese împrumutat la ACS Viitorul Târgu Jiu, și jucătorul a fost declarat liber de contract”.

Fostul căpitan al echipei ACS Viitorul Târgu Jiu a şi semnat un nou contract după ce a devenit liber de contract, cu liderul Ligii2, Petrolul Ploieşti.

Vizualizări: 447

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: