Davitkov cere răbdare, dar conducerea CSM nu mai are

Echipa de baschet a CSM Târgu Jiu nu are nici o victorie în Liga Naţională de Baschet Masculin.  Gorjenii au adus numeroase întăriri, având în lot mai mulți jucători americani de valoare, dar echipa încă nu confirmă iar antrenorul Jordanco Davitkov cere încă răbdare.

CSM Târgu Jiu merge din eșec în eșec în Liga Națională iar conducerea pare să nu mai aibă răbdare cu antrenorul macedonean Jordanco Davitkov. Adus ca un salvator al echipei și anunțat ca un bun antrenor de CV-ul său impresionant, Davitkov nu a confirmat încă la Târgu Jiu, sezonul trecut echipa fiind salvată de faptul că nu s-a mai retrogradat din Liga Naţională.

Acum antrenorul echipei de baschet a CSM cere răbdare şi spune că are nevoie şi de puţin noroc. „Câteodată este nevoie de puţin noroc pentru a câştiga un meci. Am făcut o partidă destul de bună pentru 36-37 de minute, însă, pe final, o aruncare norocoasă din colţ şi două aruncări de trei puncte ale lui Lilov au făcut diferenţa. Echipa noastră s-a luptat, am încercat să ne apărăm, în anumite momente am făcut o apărare bună, însă, în același timp, trebuia să jucăm mai bine în atac. Jucând acasă, trebuia să fim mai productivi. Arătăm mai bine, am jucat mai bine în ultimele meciuri, dar am făcut destul de multe greșeli, în special în atac. Asta s-a întâmplat şi cu Dinamo. Sunt 30 de meciuri în sezon, aceasta a fost abia a cincea partidă, însă este nevoie şi de un pic de răbdare.

În sport, de multe ori, răbdarea nu există”, a spus Davitkov după ultimul meci al echipei sale, presimţind parcă faptul că i se caută deja înlocuitor.

Informaţia a fost confirmată marţi seara, la Radio Infinit, chiar de primarul Marcel Romanescu, care a dezvăluit faptul că şefii secţiei de baschet nu mai au răbdare cu lipsa de rezultate de la echipa de baschet şi vor lua măsuri.

Vizualizări: 211

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: