Relațiile sunt ok, doar să nu fie cu femei

Nu mai am prietenă de ceva vreme și am trăit timp de aproximativ doi ani într-o dulce iluzie în care femeile sunt niște ființe drăguțe, inteligente, deschise la minte și înțelegătoare care vin la tine, faceți sex, vorbiți, comandați de mâncare, vă uitați la un film, vă faceți masaj mai mult ea vouă și la sfârșit pleacă și toată lumea e fericită. De altfel, femeia chiar așa e, în starea ei pură, inițială. Asta până devin prietena ta. Atunci se transformă. Pentru că de-atunci ești al ei. Nu mai e în perioada de rut și cucerire, ci-n aia de conservare a teritoriului și pârjolire a holdelor.

Tot de-atunci, odată cu relația, vor începe (din partea ei) replicile complet ilogice și picate ca din cer, dar mereu rostite pe un ton certăreț, gata de atac, el însuși, tonul, la fel de inadecvat unei discuții pe care tu o începuseși cu intenții cu totul nevinovate.

Exemplul 1 și ultimul:

Ea pleacă undeva fără să zică nimic. Dă să iasă pe ușă. Deloc nervos, doar curios sau, mai rău, dornic să fii politicos, să faci conversație și să pari interesat în același timp, tu întrebi:
- Unde pleci, toporaș?

La care ea va răspunde invariabil, eludând răspunsul simplu (în care ar putea spune unde merge și-atât) și anticipând următoarele replici ca la șah, apoi considerând că succesiunea respectivă nu mai trebuie rostită și se poate sări direct la problemă:

- ÎMI FACI PROGRAMUL?!

La faza asta ție îți ia ceva timp să te prinzi că ea s-a gândit deja că după ce-ți va spune că merge la o prietenă tu o vei întreba ce face acolo, apoi ea îți va spune că trebuie să se epileze, apoi tu vei zice că ți se pare o prostie și o pierdere de timp și că se poate epila și-acasă fără să meargă trei stații de troleu prin căldurile astea, apoi ea va spune, în sfârșit, chestia cu făcutul programului. Brusc, dintr-un tip atent și gelos atât cât trebuie, ca să pară c-o iubești, te trezești transformat în agresor în nici două secunde. Așa că discuția va continua cu tine încercând să te dezvinovățești:

- Nu, puiuț, cum… Poți să mergi unde vrei tu!

De aici, lucrurile nu pot merge decât în jos. Amintește-ți și prețuiește tonul certăreț și ascuțit din replica anterioară. De-acum se va transforma într-unul acru și acuzator. Și cred că știm cu toții pe cine va acuza:

- AHA, DECI PE TINE NU TE INTERESEAZĂ DE MINE, CE FAC, PE UNDE MĂ DUC…
- Mă interesează, că doar de aia te-am întrebat. Faci ce vrei tu, dar ar fi drăguț să mă anunți și pe mine, ca să știu.

- VREI SĂ MĂ CONTROLEZI!?

Aici e ultima ta șansă să fii deștept și să taci . O eventuală continuare a discuției va duce la plâns, istericale, amenințări, reproșuri și jigniri îngrozitoare aduse sexualității, inteligenței sau statutului tău social.

Păstrați femeile în starea lor ideală, dragi băieți. Aceea de ființe inteligente, sensibile, cu simțul umorului, amatoare de sex fără obligații și altruiste. Pentru orice relație începută cu o fată mai primiți o eternitate drept pedeapsă în iad, pentru că ați nesocotit lucrarea Domnului și-ați transformat-o în unealta Satanei.

www.mantzy.ro

Vizualizări: 157

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: