Hanu: Liberalii îşi permit să critice, responsabilitatea guvernării e la PSD

Primarul din Motru, pesedistul Dorin Hanu, a declarat la Gorj TV că aplaudă declaraţiile lui Florin Cârciumaru, referitoare la nemulţumirea membrilor PSD cu privire la faptul că liberalii îl critică pe Victor Ponta şi drept urmare nu-l vor mai vota pe Crin Antonescu la alegerile prezidenţiale. Hanu mai spune că liberalii ar trebui să renunţe la sloganul „Jos Băsescu“ şi că îşi permit astfel de critici pentru că nu ei sunt la guvernare, ci PSD.

Reporter: Ce părere aveţi despre declaraţiile domnului Florin Cârciumaru?

Dorin Hanu: Domnul Florin Cârciumaru şi-a exprimat o îngrijorare pe care toţi pesediştii din teritoriu o au. E lider de partid, e preşedintele nostru şi culege informaţii de la noi, care vedem la televizor şi de multe ori ne crucim. Lumea trebuie să înţeleagă că noi trebuie să trecem peste sloganul „Jos Băsescu“, trebuie să se mai facă ceva, pentru că lumea aşteaptă multe de la noi. A trecut un an de zile de la alegerile locale şi nu sunt motive de mulţumire. Ei aşteaptă locuri de muncă, fapte şi noi, cei din teritoriu, suntem îngrijoraţi şi vedem la nivel de vârf certuri pe lucruri care nu sunt importante.

Dânsul doar a exprimat îngrijorarea noastră, a membrilor PSD de la nivel local.

Rep.: Domnul Antonescu l-a criticat pe domnul Ponta.

D.H.: Domnul Antonescu este încă în campanie electorală, dânsul candidează la alegerile din 2014, dar noi, ceilalţi, ne dorim să facem treabă. Cred că vom obţine mai multe voturi dacă venim cu investiţii, cu locuri de muncă, cu o propagandă pozitivă. 

Tot timpul „Jos Băsescu”, „Jos Băsescu”, nu dă bine, a trecut vremea aia, lumea aşteaptă altceva de la noi. Trebuie să fie mai atenţi la declaraţiile pe care le fac pentru că ei au de atins obiectivul pe care şi l-au propus, să pună preşedintele României. Să fie mai atenţi cu aceste declaraţii. Nu putem să ne blocăm la sloganuri. Trebuie să facem ceva pentru această ţară.

Rep.: Liberalii au rămas blocaţi pe acest slogan „Jos Băsescu”?

D.H.: Nu ştiu, dar am impresia că, sigur, neavând responsabilitatea guvernării, le e mai uşor să discute. Responsabilitatea guvernării este a noastră, a PSD, pentru că avem prim-ministru.

Vizualizări: 227

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: